- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Harikasın cnm eline sağlıkDün gece çocuk çok geç uyuyunca foruma girip yazamadım. Yorgunluktan yığılıp kalmışım. Sabah dün yaptıklarımı yazayım dedim ama hatırlayamadım. Unutmadan, hem de saat ilerlemeden bugün yaptıklarımı yazayım.
Yatağı topladım,
Kızımı yıkadım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Duşa girdim, çıkarken duşu temizledim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
El havlularını değiştirdim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım,
Aynanın önünün tozunu aldım,
Banyonun yerini sildim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım yerlerine yerleştirdim,
Su hazırlayıp detaylı bir şekilde toz aldım,
Takı dolabının bir rafını düzenleyip, tozunu aldım,
Pencere önlerini sildim,
Yerleri sildim,
Kızın yatağının nevresimini değiştirdim,
Beyaz ve renkli havluları yıkadım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, birkaç parçayı elimde yıkadım,
Baharatları koyduğum kutuyu temizledim, biten ve eksilen baharatlara ekleme yaptım,
Yüz maskesi yaptım.
Bugün kendi kendime söz verdim. Düzenli olarak en azından haftada bir kişisel bakım yapmak istiyorum. Birkaç sefer yapıyorum sonra hiç uğraşmıyorum, aksatıyorum hep. Bazı sabahlar yüzümü yıkadığıma bile şükreder halde oluyorum.
Haftada bir peeling ve yüz maskesi, duşta saç maskesi ve vücut peelingi. Akşamları diş ipi ve gargara kullanımı. Uyku öncesi el-yüz nemlendirme.
Çok teşekkür ederim. Haftada bir falan böyle çoşuyorum sonra miskinlik diz boyu.Harikasın cnm eline sağlık
Aynı ben bende haftalık temizlik gazına gelmeyi bekliyorum.Çok teşekkür ederim. Haftada bir falan böyle çoşuyorum sonra miskinlik diz boyu.
Allah acil şifalar versin. Sıcağa yakın, ılık bal şerbeti için. Şifa niyetine diye niyetlenerek için. Mizacini ısıtır. Şifa ayetleri ve 11 tane inşirah okuyun her gün. Hamilelik durumu var mı?Çanlar sabahın bu vakti yazdım. Bu aralar sürekli ruhum daralıyor. Istahim kesildi midem bulanıyor. Psikolojikmen de iyi değilim vesvese yapıyorum sanırım. Inşallah çabucak geçer de toparlarım. Ne olur bana dua edin. Sürekli dualar dinliyor el açıyorum ama kimin kime duası kabul olur bilinmez. Ne olur bana da dua edin.
Yarın hemşerelerin bana geliyolarGünaydın bal kızlar
Sınav görevim olmasa takılırdım peşlerineYarın hemşerelerin bana geliyolar
Senin bulutunu yirimGünaydın
Sınav görevim olmasa takılırdım peşlerine
Orda da hava kapalı mı kaç gündür ısıtmasa da güneş vardı içimiz açılıyordu en azındanSenin bulutunu yirim
Burda da acıkOrda da hava kapalı mı kaç gündür ısıtmasa da güneş vardı içimiz açılıyordu en azından
Kök sağlamsa bişey olmaz çıkar yeni yaprak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?