Geçmiş olsun cnmHayırlı akşamlar herkese.
Sabah biraz geç uyandım çocuklar hastalar gece yatmadılar. Uyanır uyanmaz da kahvaltı yapıp dr a gittik. Ordan markete girdim. Misafir gelecekti koştur koştur eve geldim temizlik maratonuna başladım. Dün de misafir vardı.
Toz alındı
Mutfak toplandı,ev havalandırıldı,yeni çiçekler saksıya dikildi. Yataklar toplandı. Halıların altından beri süpürülüp silindi. Tuvalet banyo yıkandı. Havlular değişti. Kapı kolları çamaşır suyuyla silindi. Fırının içi silindi. Çaydanlıklar parlatıldı. Bulaşık makinası çalıştırıldı. Birazdan boşaltıcam. Akşam yemeği yendi mutfak toplandı. Kızları uyutup duş alıp yatıcam inşallah.
Sağol canım iyileşmediler gitti bi türlü . Tam iyi oluyolar geri hastalanıyolarGeçmiş olsun cnm
Maşallah nele yapmışsın ..
Havalardandir ya havalrda bı iyi bı kotuSağol canım iyileşmediler gitti bi türlü . Tam iyi oluyolar geri hastalanıyolar
Öyle ya malesefHavalardandir ya havalrda bı iyi bı kotu
İki günden beri hep uyku halim var geçmiyor vitaminlere rağmen
İstedikten sonra yaparsın niye yapamayasın canım. Kaç kilo vermek gerekiyorBu halsizligi ancak spor la atabilirim
Gündüz zor neden bizdeki ihtiyarlar amannn daha önce zayflayamadin şimdi mi o ol çak önceden çok spor yaptinda neoldu bla bla Bladuymak istemiyorum saat 10/11 de yatiyolar bende akşamları 15/30 Dk Leslie yaparım en azından zayıflamaya da yrdimci olue hapla birlikte hemde üstümden miskinlik kalkar başarıya çok yaklaşmıştım ... Ama işte iradem yook bı de duygusal cokusum çok çabuk olup pes ediyorum ... Neyse çok uzattım
Baya çok canım ama tedavi başlayana kadar biraz değişm olsun istiyorum ,... İstiyorum da iradeyi sağlayamayan birisiyim her şey etkiliyor beni .İstedikten sonra yaparsın niye yapamayasın canım. Kaç kilo vermek gerekiyor
Ben hiç denemdim şu an elimde finişh var bitince de geçen aydan aldığım fairy var iki paket ama herşey ateş pahasi dediğiniz gibi denemekten bişi olmaz diye düşünüyorum ama tam bilemedim benm makine eski modellerden orta seviye de yani bim tabletinde yıkiyorduHanımlar şokun bulaşık makinesi deterjanını kullanan var mı? Quantum kullanıyordum ama malum fiyatlar. Fairy de çok koku bırakıyor.
Şoka gelmiş Fairy ve mintax. Fairy 86lı 89 lira mintax 100 lü 40 TL. Bilemedim yıkar mı ki? Bimin tableti ile yıkıyordu ama şok hiç denemedim.
Benim makine sorunlu biraz. Şimdi 40 TL verip memnun kalmayıp üstüne 80 TL vermek varBen hiç denemdim şu an elimde finişh var bitince de geçen aydan aldığım fairy var iki paket ama herşey ateş pahasi dediğiniz gibi denemekten bişi olmaz diye düşünüyorum ama tam bilemedim benm makine eski modellerden orta seviye de yani bim tabletinde yıkiyordu
Bir süre mintax kullandım memnundum o zamanlar. Annemin makinası 26 yıllık Arçelik. Yıllardır kullanıyor. Benim makinam üç yıllık Samsung. Çok uzun süreli kullanımda cam ürünler matlaşıyor yalnız. Aynı durum bimin deterjanında da olmuştu. Beş altı defa finish ile yıkayınca düzeliyor. O yüzden dönüşümlü kullanıyorum.Hanımlar şokun bulaşık makinesi deterjanını kullanan var mı? Quantum kullanıyordum ama malum fiyatlar. Fairy de çok koku bırakıyor.
Şoka gelmiş Fairy ve mintax. Fairy 86lı 89 lira mintax 100 lü 40 TL. Bilemedim yıkar mı ki? Bimin tableti ile yıkıyordu ama şok hiç denemedim.
Canim Bim in tableti var ya kendi markası bindit o iyiydi bir ara alıyordum.Hanımlar şokun bulaşık makinesi deterjanını kullanan var mı? Quantum kullanıyordum ama malum fiyatlar. Fairy de çok koku bırakıyor.
A101 in kendi tablet markası çok kötü bak.Kesinlikle alınmaz.Benim makine sorunlu biraz. Şimdi 40 TL verip memnun kalmayıp üstüne 80 TL vermek varvalla eskiden de hesap kitap yapardım ama bu ara epey epey yapıyorum. Kar zarar hesabı
Bilemedşm almadım da epeydir aklımda 1 tane kalmış deterjan mecbur almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?