Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bim idarete. Alıyordum yoğun bulasiklarda çamaşır suyu ekliuordum ama yok yildim 😅
Aylık market yaptığımdan internte indirim falan da kovalayamiyorum
Ama şunu fartkettim sıvı yağlar alışveriş sitelerinde daha pahalı
Ben ,90 TL ye yudum yag aldım 5 litr teneke 2 adet aynısı hpsburada vs 113 TL idi ve bilinmedik markalarda 100tl den başlıyordu ,4 litrelik yağlar falan sok oldum. Dolar aldı başını gitti ama sitelerde yükseltmiş aldiigm markette daha uygundu yağ

Bim idarete. Alıyordum yoğun bulasiklarda çamaşır suyu ekliuordum ama yok yildim 😅
Aylık market yaptığımdan internte indirim falan da kovalayamiyorum
Ama şunu fartkettim sıvı yağlar alışveriş sitelerinde daha pahalı
Ben ,90 TL ye yudum yag aldım 5 litr teneke 2 adet aynısı hpsburada vs 113 TL idi ve bilinmedik markalarda 100tl den başlıyordu ,4 litrelik yağlar falan sok oldum. Dolar aldı başını gitti ama sitelerde yükseltmiş aldiigm markette daha uygundu yağ
Bugün 110 liraya aldik 😂iki gün sonra 130 olursa pişman olmayalım dedik 😄aglanacak hale gülmek de bu olsa gerek 😌

Günayydınnn ❤
Mutlu haftasonları 🍁🍂☕

110b8b397b94981a4920f6585f61591a.webp

golgefeslegeni golgefeslegeni kafam çok dağınık kuzum ne bi iş yaptım ne buraya bakabildim.

Evlatlar büyüyünce sorunları büyüyor anne hep arada kalıyor.

Allah herkesin yuvasına huzur versin çocuklarımızı güzel yetiştirmeyi nasip etsin.

Güzin abladan halliceyim 😃

Erken yatıcam dedim yattım uyuyamadım sırtım ağrıdı.
Erken kalkmıycam dedim 8 de kalktım sırtımın ağrısından yatamıyorum çünkü.

Kitap okuyacağım evdekiler uyanmazlar inş onlarında tatilde düzeni bozuldu

golgefeslegeni golgefeslegeni kafam çok dağınık kuzum ne bi iş yaptım ne buraya bakabildim.

Evlatlar büyüyünce sorunları büyüyor anne hep arada kalıyor.

Allah herkesin yuvasına huzur versin çocuklarımızı güzel yetiştirmeyi nasip etsin.

Güzin abladan halliceyim 😃
Amin inşallah senin de Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah. Alışık değiliz seni sessiz görmeye iyi ol :)

Canlar ben geldim ❤️❤️

Hepinizin yazdıklarını dualarını tek tek okudum. Allah razı olsun ne güzel insanlarsınız. 🙏🏻

Bir geçiş dönemindeyim sanırım inşallah geçecek ve rahata huzura ereceğim bende buna gönülden inanıyorum. Zaten inanç değil mi insan ayakta tutan.

İnsanlar ne dertler ne sorunlarla uğraşıyor, rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

Vesvese ruh darlığı vs. onların yanında çok basit kalıyor belki de. Ne bileyim rabbim dağına göre kar veriyor demek ki. Beni de herkesi de sıkıntısıyla baş edecek güçte kılsın inşallah.

Etiketlere tek tek dönemedim ama hepsini tek tek okudum inanın.

A101 in kendi tablet markası çok kötü bak.Kesinlikle alınmaz.

Ayy ben bugün ıslak mendil fiyatı görünce şok geçirdim.

9.5 TL ye ıslak mendil mi olur ya 1 paket sadece .Zincir market böyleyse diğerlerini düşünemiyorum 🤯
Her şey çok pahalandı. Tamam dolar yüksek ama böyle devamlı zam marketlerin yaptığı zam.
Şoka 6.5 tlye uni beybi ıslak mendil gelmişti. Aldım 3 tane şokun kendi markası 7.5 tlydi.
Bana yakın bi şok market var ordan yapıyorum alışverişi genelde.

Canlar ben geldim ❤️❤️

Hepinizin yazdıklarını dualarını tek tek okudum. Allah razı olsun ne güzel insanlarsınız. 🙏🏻

Bir geçiş dönemindeyim sanırım inşallah geçecek ve rahata huzura ereceğim bende buna gönülden inanıyorum. Zaten inanç değil mi insan ayakta tutan.

İnsanlar ne dertler ne sorunlarla uğraşıyor, rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

Vesvese ruh darlığı vs. onların yanında çok basit kalıyor belki de. Ne bileyim rabbim dağına göre kar veriyor demek ki. Beni de herkesi de sıkıntısıyla baş edecek güçte kılsın inşallah.

Etiketlere tek tek dönemedim ama hepsini tek tek okudum inanın.
Nasılsın jes daha iyi misin

Back
X