Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlk kez gördüm. Sen o çiçekçiyi bırakma :KK70:
Şimdi bu kalonçeler market kalonçesi diye satılanlar var ya her yerde olan hah işte bunlar onlardan değil. Daha farklı kalonçeler.

Bunlar sukulentlerin yanında satılıyo. Benim aldığımı fantastik diye biliyorum ama fantastik yazınca çıkan resimlerde yapraklar düz bu kıvrımlı. Ya fantastik ya da kalonçe blosfeldiana imiş 🤦🏻‍♀️

Şimdi bu kalonçeler market kalonçesi diye satılanlar var ya her yerde olan hah işte bunlar onlardan değil. Daha farklı kalonçeler.

Bunlar sukulentlerin yanında satılıyo. Benim aldığımı fantastik diye biliyorum ama fantastik yazınca çıkan resimlerde yapraklar düz bu kıvrımlı. Ya fantastik ya da kalonçe blosfeldiana imiş 🤦🏻‍♀️
Çok değişik ilk kez gördüm. Olsun kız sonuçta farklı diğerlerinden :D

M Musluk Suyu bak izle 2.10 daki benimki işte kalonçe fedenaskoi gibi bişey adı :KK70: beyazlı olduğu için veriagata

Canım bende bundan var bahsettiğiniz çiçek açan bu mu? Çok olmadı alalım yeni yaprak verdi yerini sevdi sanırım. Eğer çiçekli halini görürsem çok mutlu olurum 🤗
Screenshot_20211120-211826_Google.webp

M Musluk Suyu bak izle 2.10 daki benimki işte kalonçe fedenaskoi gibi bişey adı :KK70: beyazlı olduğu için veriagata

Bonus eski evde o arzız çiçek bende vardı :KK53:ne çicek vardı ne bişey sürekli çoğalıp durdu sogukta kaldı bir şey sıcakta kaldı sonunda attım sonra o göz yaşı dediği yaprak benim kaptüstün dibine düşmüş ordan çıkmaya başladı pes arsızlığın bu kadarı dedim sonunuda 🤕

Evet bugün çıktı tüp bebek yaptiricaz o kadar usgle bakıldı tahliller yapıldı bişi demedi doktorlar
Eğitim araştırma hastanesinde yaptiricaz bugun tüp bebek doktoru usgde polipler gördü ameliyat istedi tahlillleri verdim ama sonucunu bekledik ama.cikmadi adetliyken gidicem onaylatcam anestezi ye sonrada ameliyat gunu vericekler hiç bı sorun yok aslında bu şok etti beni
Tubismavis Tubismavis bende tüp bebek yaptırmak için başladım yumurta toplanacağı zaman rahimde polip olduğunu söylediler daha önce böyle bi problemim yoktu rahim filminde de öyle bı durum yoktu ama şuan varmış mecbur aldırmak için ameliyay Olcam bende siz nerde yaptiryorsunuz tüp bebeği ? Ben bahçeci umutta yaptiyorum tedaviyi oyuzden polip alimida orda yapılacak ama çok maliyetli bı işlemmis 😏

Bonus eski evde o arzız çiçek bende vardı :KK53:ne çicek vardı ne bişey sürekli çoğalıp durdu sogukta kaldı bir şey sıcakta kaldı sonunda attım sonra o göz yaşı dediği yaprak benim kaptüstün dibine düşmüş ordan çıkmaya başladı pes arsızlığın bu kadarı dedim sonunuda 🤕
Rabbim onu öyle yaratmış ne arsız diyonuz :110:

Canım bende bundan var bahsettiğiniz çiçek açan bu mu? Çok olmadı alalım yeni yaprak verdi yerini sevdi sanırım. Eğer çiçekli halini görürsem çok mutlu olurum 🤗Eki Görüntüle 2956243

Seninki bundansa yeşil aşkın gözyaşı ortadan bi dal çıkarıp çiçek açıyomuş.
Mavisi ve yeşili uygun fiyatlı üremesi kolay pembesi pahalı o gözyaşından ürümüyormuş

Back
X