- 11 Nisan 2007
- 87.732
- 515.690
- 1.223
Kız sana resim atarken adının başka olduğunu öğrendiğim anda şarjım bitti öffİlk kez gördüm. Sen o çiçekçiyi bırakma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sana resim atarken adının başka olduğunu öğrendiğim anda şarjım bitti öffİlk kez gördüm. Sen o çiçekçiyi bırakma![]()
Al tabi zaten kuruyacak onlar yazık ama ortada var gibi sanki yeni
Şimdi bu kalonçeler market kalonçesi diye satılanlar var ya her yerde olan hah işte bunlar onlardan değil. Daha farklı kalonçeler.İlk kez gördüm. Sen o çiçekçiyi bırakma![]()
Çok değişik ilk kez gördüm. Olsun kız sonuçta farklı diğerlerindenŞimdi bu kalonçeler market kalonçesi diye satılanlar var ya her yerde olan hah işte bunlar onlardan değil. Daha farklı kalonçeler.
Bunlar sukulentlerin yanında satılıyo. Benim aldığımı fantastik diye biliyorum ama fantastik yazınca çıkan resimlerde yapraklar düz bu kıvrımlı. Ya fantastik ya da kalonçe blosfeldiana imiş![]()
Ortadan filiz veriyorduAl tabi zaten kuruyacak onlar yazık ama ortada var gibi sanki yeni
Bonustan bulaştı yoksa kv bizi çicek konusunda çok bıktırmıştıÇiçek bı ben sevemedim sanirm bakmasını da sevmiyorum nedense ama annem çiçekçi her türden bakar![]()
M Musluk Suyu bak izle 2.10 daki benimki işte kalonçe fedenaskoi gibi bişey adıbeyazlı olduğu için veriagata
İyi akşamlar efenimİyi akşamlar![]()
Tam da nece konuşuyor bunlar diyordumBu kenarı beyazlı olanlara veriagata deniyor.
Bunlar hep bilgi gülmeyin
M Musluk Suyu bak izle 2.10 daki benimki işte kalonçe fedenaskoi gibi bişey adıbeyazlı olduğu için veriagata
Bana sorsan reyhan derdimBi orkide bi kılıç bi de aha bundan var hayrınıza adını söyleyin![]()
Bonus
Nego M Musluk Suyu
Eki Görüntüle 2956247
Evet bugün çıktı tüp bebek yaptiricaz o kadar usgle bakıldı tahliller yapıldı bişi demedi doktorlar
Eğitim araştırma hastanesinde yaptiricaz bugun tüp bebek doktoru usgde polipler gördü ameliyat istedi tahlillleri verdim ama sonucunu bekledik ama.cikmadi adetliyken gidicem onaylatcam anestezi ye sonrada ameliyat gunu vericekler hiç bı sorun yok aslında bu şok etti beni
Galiba Reyhan buBana sorsan reyhan derdim![]()
Bi orkide bi kılıç bi de aha bundan var hayrınıza adını söyleyin![]()
Bonus
Nego M Musluk Suyu
Eki Görüntüle 2956247
Rabbim onu öyle yaratmış ne arsız diyonuzBonus eski evde o arzız çiçek bende vardıne çicek vardı ne bişey sürekli çoğalıp durdu sogukta kaldı bir şey sıcakta kaldı sonunda attım sonra o göz yaşı dediği yaprak benim kaptüstün dibine düşmüş ordan çıkmaya başladı pes arsızlığın bu kadarı dedim sonunuda
![]()
Canım bende bundan var bahsettiğiniz çiçek açan bu mu? Çok olmadı alalım yeni yaprak verdi yerini sevdi sanırım. Eğer çiçekli halini görürsem çok mutlu olurumEki Görüntüle 2956243