Düzenli Evimiz & Hayatımız

Seninki bundansa yeşil aşkın gözyaşı ortadan bi dal çıkarıp çiçek açıyomuş.
Mavisi ve yeşili uygun fiyatlı üremesi kolay pembesi pahalı o gözyaşından ürümüyormuş
Yeşil benimki . Babamdan almıştım. Çiçek açmamış hali bile çok güzel. Çiçek açtığını bilmiyodum 🤩

😂 gecen gittiğim çiçekcide küçük 2 yaş grubu çoçuk gibi hissetim
Bu ne ?
Şu ne?
O ne?
Diye diye kadını tükketim kadın "bacım anlamıyorsan ne uğraşıyorsun" der gibi baktı bana 😂
Yalnız değilsin bende anlamam ama çok seviyorum 😍

😂 gecen gittiğim çiçekcide küçük 2 yaş grubu çoçuk gibi hissetim
Bu ne ?
Şu ne?
O ne?
Diye diye kadını tükketim kadın "bacım anlamıyorsan ne uğraşıyorsun" der gibi baktı bana 😂
Bi kere C Calcifer tespih çiçeğini paylaşmıştı nohut mu o diye sormuştum 😅 öyle bir çiçek olduğunu o gün öğrenmiştim

Bi kere C Calcifer tespih çiçeğini paylaşmıştı nohut mu o diye sormuştum 😅 öyle bir çiçek olduğunu o gün öğrenmiştim
Onu birine çiçek yaptırıken çiçekcide gördüm çok beğenmiştim hatta saksıdan sarkmış halı çok güzeldi bu çiçeğin adı ney dedim tesbih böceği anladım 😂şimdi benim ufaklığa bu ne deseler tesbih böceği diyorum 😂

Biri de telgraf çiçeğini paylaşmıştı görüntüsünü sevip adını sormuştum onu da biliyorum çiçeklerden 😅
:KK70::KK70::KK70:ya bi de bizim burda çiçeklere normal adlarından ziyade değişik isim vermişler.büsbütün şaşırıyorum.
Mesela sardunyaya löggiye derler.
🤣🤣

Onu birine çiçek yaptırıken çiçekcide gördüm çok beğenmiştim hatta saksıdan sarkmış halı çok güzeldi bu çiçeğin adı ney dedim tesbih böceği anladım 😂şimdi benim ufaklığa bu ne deseler tesbih böceği diyorum 😂
Ama nohuta benziyordu ne yapayım 😅

Eklentiler

• IMG_20211120_221026.webp
    IMG_20211120_221026.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 27
Back
X