- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hay Allah razı olsunYaprak güzeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah razı olsunYaprak güzeli
Yeşil benimki . Babamdan almıştım. Çiçek açmamış hali bile çok güzel. Çiçek açtığını bilmiyodumSeninki bundansa yeşil aşkın gözyaşı ortadan bi dal çıkarıp çiçek açıyomuş.
Mavisi ve yeşili uygun fiyatlı üremesi kolay pembesi pahalı o gözyaşından ürümüyormuş
Bence toplumsal adının yanlış olduğunu şey ettimRabbim onu öyle yaratmış ne arsız diyonuz![]()
Aşkın arsızı güzelmiş aynı benBence toplumsal adının yanlış olduğunu şey ettimaşkın arsızı yada bacadan bile giren çiçek derdim
![]()
Galiba Reyhan buçiçek sanıp dikmiş olabilirim
Yalnız değilsin bende anlamam ama çok seviyorumgecen gittiğim çiçekcide küçük 2 yaş grubu çoçuk gibi hissetim
Bu ne ?
Şu ne?
O ne?
Diye diye kadını tükketim kadın "bacım anlamıyorsan ne uğraşıyorsun" der gibi baktı bana![]()
Biri de telgraf çiçeğini paylaşmıştı görüntüsünü sevip adını sormuştum onu da biliyorum çiçeklerdenYalnız değilsin bende anlamam ama çok seviyorum![]()
Onu birine çiçek yaptırıken çiçekcide gördüm çok beğenmiştim hatta saksıdan sarkmış halı çok güzeldi bu çiçeğin adı ney dedim tesbih böceği anladım
Biri de telgraf çiçeğini paylaşmıştı görüntüsünü sevip adını sormuştum onu da biliyorum çiçeklerden![]()
Ama nohuta benziyordu ne yapayımOnu birine çiçek yaptırıken çiçekcide gördüm çok beğenmiştim hatta saksıdan sarkmış halı çok güzeldi bu çiçeğin adı ney dedim tesbih böceği anladımşimdi benim ufaklığa bu ne deseler tesbih böceği diyorum
![]()
Bonus attığı telgraf çiceğini. minik yapraklı olanı beğenmiştim ben deBiri de telgraf çiçeğini paylaşmıştı görüntüsünü sevip adını sormuştum onu da biliyorum çiçeklerden![]()
Bak bende yöresel isimleri bile yokya bi de bizim burda çiçeklere normal adlarından ziyade değişik isim vermişler.büsbütün şaşırıyorum.
Mesela sardunyaya löggiye derler.
![]()
Şimdi baktımAma nohuta benziyordu ne yapayım![]()
Latincemiya bi de bizim burda çiçeklere normal adlarından ziyade değişik isim vermişler.büsbütün şaşırıyorum.
Mesela sardunyaya löggiye derler.
![]()
Galiba be. yaprakları birkaç renkten oluşan çiçekleri seviyorum adlarını bilmesem de çiçeğe ihtiyaçları yok yaprakları yetiyorBonus attığı telgraf çiceğini. minik yapraklı olanı beğenmiştim ben de![]()
Beziyor amaAma nohuta benziyordu ne yapayım![]()