Öyle canım hep erteliyoruz bu seferde ilerliyor hastalıklar. Randevu zaten kaç hafta sonraya oluyor. Önceden ertesi güne randevu alırdım çok rahat.
Bazıları başından beri rahat rahat gidiyor hastaneye ota çöpe hayret ediyordum. Gözlük derecem için bile bir sene sonra cesaret edip gidebildim ben.
İki ay süren burun akıntısı da korona değildir yani, benimki kronikleşti artık.Oda doğru biliyon benim sinüzit gibi bi ağrıyla başladı covid. Röntgen kesin çektirmek gerek çok uzun sürdü çünkü.
Alerji ilacını da bi müddet sürekli kullanıcan çok ileri alerjilerde iğneler yapılıyo.
Biz sabah erken gidip hastaneden sıra almıştık yoksa mhrs de göz randevusu bulan altın bulmuş gibiBenimde heralde 3 sene olucak göz için gitmem lazım istanbulda devlette hiç yok görünüyo şu an
Bosver gel şöyle anlata anlata bi kahve yap da icelim11:30-12:00 ilki olmak üzere çifte maraton öneriyorum arada dinlep tekrar girişmeli olandan
Gecmis olsun canımÖyle canım hep erteliyoruz bu seferde ilerliyor hastalıklar. Randevu zaten kaç hafta sonraya oluyor. Önceden ertesi güne randevu alırdım çok rahat.
Bazıları başından beri rahat rahat gidiyor hastaneye ota çöpe hayret ediyordum. Gözlük derecem için bile bir sene sonra cesaret edip gidebildim ben.
Aa nasıl bir şey ki? Keçi boynuzu özüde her gün yiyoruz ha amanNego saraçoğlu diyo ki soğuk alerjisi diye bişey varmış tıpta çözümü bulamıyolarmış spreydi ilaçtı geçiciymiş.
Jeçi boynuzunı kaynatıp içirin çocuğa dedi alerjiye karşı bünyeyi güçlendiriyomuş
İki ay süren burun akıntısı da korona değildir yani, benimki kronikleşti artık.
Bakalım gidebilirsem sıra bulup belli olur.
Sağol canımBosver gel şöyle anlata anlata bi kahve yap da icelim
Kendim yaparim ama seninki baska o anlatis o köpürtme o aheste aheste pisirme kimse de yok
Gecmis olsun canım
Aa nasıl bir şey ki? Keçi boynuzu özüde her gün yiyoruz ha aman
Yok canım yok burun akıntısı öksürükle başlamıştı ya ondan sonra sürekli burnum aktı işte, iki gün akmasa beş gün akıyor. Sürekli ilaç içmek zorunda kalıyorum. Bazen su gibi akıyor bazen koyu ıyy kusura bakmasın okuyanlarYok bu kesilip 2 hafta sonra tekrar başlamış olmadı mı senin ki? Burnunla çol ilgiliyim
Kız deli olucam. Demir ilacı, d vitamini, multi vitamin, ekstra c vitamini, bal polen karışımı, keçi boynuzu özü. Artık sadece demir ve d vitamini alıyorum yeter yani sürekli vitamin.Kaçak mı var nedir nere gidiyo yediklerin ya
Aynen kuzum acil insanların sırasını almayayım sağlık personelini boş boşuna oyalamayım diye diye erteliyorumÖyle canım hep erteliyoruz bu seferde ilerliyor hastalıklar. Randevu zaten kaç hafta sonraya oluyor. Önceden ertesi güne randevu alırdım çok rahat.
Erteleme dr lar hep diyo hastaneden korkmayın gelin kontrollerinizi yaptırın diyeAynen kuzum acil insanların sırasını almayayım sağlık personelini boş boşuna oyalamayım diye diye erteliyorum
Benimde gözden bir operesyonum var artık zorluyor beni şu dönem geçsin bu dönem geçsin diye diye erteledim
Hatmi çiçeğini de düzenli yapalım bakalım bir ayKaçak mı var nedir nere gidiyo yediklerin ya
Bir misafirim daha var onu atlatayım önümüzdeki hafta artık kendimi bakıma alacağımErteleme dr lar hep diyo hastaneden korkmayın gelin kontrollerinizi yaptırın diye
Kız bi fincan su hadi duble içiyorum 2 en fazla ne kadar aheste olabilirBosver gel şöyle anlata anlata bi kahve yap da icelim
Kendim yaparim ama seninki baska o anlatis o köpürtme o aheste aheste pisirme kimse de yok
Gecmis olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?