Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde heralde 3 sene olucak göz için gitmem lazım istanbulda devlette hiç yok görünüyo şu an

İki ay süren burun akıntısı da korona değildir yani, benimki kronikleşti artık.
Bakalım gidebilirsem sıra bulup belli olur.

11:30-12:00 ilki olmak üzere çifte maraton öneriyorum arada dinlep tekrar girişmeli olandan
Bosver gel şöyle anlata anlata bi kahve yap da icelim
Kendim yaparim ama seninki baska o anlatis o köpürtme o aheste aheste pisirme kimse de yok
Gecmis olsun canım

Aa nasıl bir şey ki? Keçi boynuzu özüde her gün yiyoruz ha aman

Yok bu kesilip 2 hafta sonra tekrar başlamış olmadı mı senin ki? Burnunla çol ilgiliyim
Yok canım yok burun akıntısı öksürükle başlamıştı ya ondan sonra sürekli burnum aktı işte, iki gün akmasa beş gün akıyor. Sürekli ilaç içmek zorunda kalıyorum. Bazen su gibi akıyor bazen koyu ıyy kusura bakmasın okuyanlar

Kaçak mı var nedir nere gidiyo yediklerin ya

Kız deli olucam. Demir ilacı, d vitamini, multi vitamin, ekstra c vitamini, bal polen karışımı, keçi boynuzu özü. Artık sadece demir ve d vitamini alıyorum yeter yani sürekli vitamin.

Aynen kuzum acil insanların sırasını almayayım sağlık personelini boş boşuna oyalamayım diye diye erteliyorum
Benimde gözden bir operesyonum var artık zorluyor beni şu dönem geçsin bu dönem geçsin diye diye erteledim

Erteleme dr lar hep diyo hastaneden korkmayın gelin kontrollerinizi yaptırın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…