Geçmiş olsun negomİki gündür yine burnum akıyor bu neydi böyle cidden yoruldum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Evet ya 11 gün yoğun bakımdaydı yaşlıydı ama halamı çok severim 92 yaşındaydı
Allah rahmet eylesinEvet ya 11 gün yoğun bakımdaydı yaşlıydı ama halamı çok severim 92 yaşındaydı
Hoşgeldin kaptanımmmm22 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Deterjanları koyduğumuz yeri silmek, düzenlemek
Zaten temiz düzenli olanlar istediğini yapabilir.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
i p e k
Başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Sağolasın aminBaşınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
Bencede git böyle varsayımlarla olmaz git güzel tahlilerini tüm tekiklerni yaptır bakalım Allah şifa versin çok kendin yorma evine baktığın gibi kendine bakmanda lazım kuzum benimYok canım ya sadece sürekli burun akıntısı, alın kısmımda ağrı dolgunluk hissi var hep. Sinüzit diye düşünüyorum, sabah erken hastaneye gidip muayene olmam lazım artık.
Ücüne de ihtiyacım var bakiyorum bakiyorum secemiyorum hangisini alsam22 kasım ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Deterjanları koyduğumuz yeri silmek, düzenlemek
Zaten temiz düzenli olanlar istediğini yapabilir.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
i p e k
Hangi şehirdesin nego?Son dönemler çok hasta oluyorum maalesef çok iyi değilim.
Sağol teyocumHoşgeldin kaptanımmmm
Yaa sen aynı benim kız gibi gidiyosun 3 gündür burnu akıyo bıktım diyorum artık üzülüyorum sonra dediğim şeye.İki gündür yine burnum akıyor bu neydi böyle cidden yoruldum
Aman doğru düzgün muayene de etmiyorlar artık korona korkusuna. Koronadan başka hastalık yokmuş gibi hareket ediliyor artık bu da çok bunalttı beni. Bakalım eşimin bu ara yoğun işi sabah müsait olursa gideriz İnşallah.Bencede git böyle varsayımlarla olmaz git güzel tahlilerini tüm tekiklerni yaptır bakalım Allah şifa versin çok kendin yorma evine baktığın gibi kendine bakmanda lazım kuzum benim
Vitamin takviyesi düzenli kullanıyorum zaten.Hangi şehirdesin nego?
Güneşe mi çıksan bol bol
C vitamini içeren ne varsa ye ve bol su.
Allah im beterinden korusun.
Bende diyorum nereye kadar içicem alerji ilacı sonuçta doktora da danışmam lazım. Aynı kesince burnum akıyor ama benim alnım da çok ağrıyor basınç hissi var. Sinüzit gecmişim de çok o diyorum ama bakalım röntgen vs de çıkar zaten.Yaa sen aynı benim kız gibi gidiyosun 3 gündür burnu akıyo bıktım diyorum artık üzülüyorum sonra dediğim şeye.
Alerji ilacını sinirlendim vermedim dedim vermeyelim bakalım noluyo o gün nasıl dolu dolu aktı gece verdim yine sabah daha iyiydi.
Levmont gibi kuvvetli bişey kullanman lazım sanırım kbb gitmek gerek
Zaten şu illet bir kutulsak normal hasta olsak korkudan gidemiyoruzAman doğru düzgün muayene de etmiyorlar artık korona korkusuna. Koronadan başka hastalık yokmuş gibi hareket ediliyor artık bu da çok bunalttı beni. Bakalım eşimin bu ara yoğun işi sabah müsait olursa gideriz İnşallah.
Bende diyorum nereye kadar içicem alerji ilacı sonuçta doktora da danışmam lazım. Aynı kesince burnum akıyor ama benim alnım da çok ağrıyor basınç hissi var. Sinüzit gecmişim de çok o diyorum ama bakalım röntgen vs de çıkar zaten.
Öyle canım hep erteliyoruz bu seferde ilerliyor hastalıklar. Randevu zaten kaç hafta sonraya oluyor. Önceden ertesi güne randevu alırdım çok rahat.Zaten şu illet bir kutulsak normal hasta olsak korkudan gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?