Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok canım ya sadece sürekli burun akıntısı, alın kısmımda ağrı dolgunluk hissi var hep. Sinüzit diye düşünüyorum, sabah erken hastaneye gidip muayene olmam lazım artık.
Bencede git böyle varsayımlarla olmaz git güzel tahlilerini tüm tekiklerni yaptır bakalım Allah şifa versin çok kendin yorma evine baktığın gibi kendine bakmanda lazım kuzum benim

Ücüne de ihtiyacım var bakiyorum bakiyorum secemiyorum hangisini alsam camasir katlamayi aliyim

İki gündür yine burnum akıyor bu neydi böyle cidden yoruldum
Yaa sen aynı benim kız gibi gidiyosun 3 gündür burnu akıyo bıktım diyorum artık üzülüyorum sonra dediğim şeye.

Alerji ilacını sinirlendim vermedim dedim vermeyelim bakalım noluyo o gün nasıl dolu dolu aktı gece verdim yine sabah daha iyiydi.

Levmont gibi kuvvetli bişey kullanman lazım sanırım kbb gitmek gerek

Bencede git böyle varsayımlarla olmaz git güzel tahlilerini tüm tekiklerni yaptır bakalım Allah şifa versin çok kendin yorma evine baktığın gibi kendine bakmanda lazım kuzum benim
Aman doğru düzgün muayene de etmiyorlar artık korona korkusuna. Koronadan başka hastalık yokmuş gibi hareket ediliyor artık bu da çok bunalttı beni. Bakalım eşimin bu ara yoğun işi sabah müsait olursa gideriz İnşallah.

Bende diyorum nereye kadar içicem alerji ilacı sonuçta doktora da danışmam lazım. Aynı kesince burnum akıyor ama benim alnım da çok ağrıyor basınç hissi var. Sinüzit gecmişim de çok o diyorum ama bakalım röntgen vs de çıkar zaten.

Zaten şu illet bir kutulsak normal hasta olsak korkudan gidemiyoruz

Oda doğru biliyon benim sinüzit gibi bi ağrıyla başladı covid. Röntgen kesin çektirmek gerek çok uzun sürdü çünkü.

Alerji ilacını da bi müddet sürekli kullanıcan çok ileri alerjilerde iğneler yapılıyo.

Günaydın kızlar
Sabahtan islerin cogunu bitirdim şükür.

Yaptiklarim;
Kahvalti hazırladım topladim
Yatagi topladim
Ayrintili toz aldim
Lavabolari temizledim
Evi süpürttüm, viledaladim
Süpürgenin filtresini temizledim
Sandalye kiliflarinin lekelerini citiledim makineye attim
Abur cubur cekmesini sildim, düzenledim
Simdi dusa girip dusakabini temizlicem
Kapıların lekeli yerlerini üstten sildim

Mutfak dolaplariyla pogacayi yarina biraktim artik.
Yemegi de aksama dogru yaparim.
Artik bi ders calismak kaldi

Zaten şu illet bir kutulsak normal hasta olsak korkudan gidemiyoruz
Öyle canım hep erteliyoruz bu seferde ilerliyor hastalıklar. Randevu zaten kaç hafta sonraya oluyor. Önceden ertesi güne randevu alırdım çok rahat.
Bazıları başından beri rahat rahat gidiyor hastaneye ota çöpe hayret ediyordum. Gözlük derecem için bile bir sene sonra cesaret edip gidebildim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…