Çok geçmiş olsun. Mazeret bildirenleri çıkarmıyorumSelamlar herkese hayırlı akşamlar
Dün gece çok hastalandım ve uyuyamadım 5 gün dinleneceğim.Nego beni atma olur mu pazartesi döneceğim
Sen gidip eczaneden alabilirsin. 1 hafta sabah öğle akşam ölçüm yapıp yazıcaksın o kartla dahiliyeye gidiceksin.Yok vermedi bisey.
Bekledim ama yağmadı, dünden beri yağmur yağıyor. Sabah namazda bir heves baktım dışarı:/Günaydın var mı başka kar yağan yer ?Eki Görüntüle 2958645
Duzenleyiciye gerek yok demisti aniden ciktigi icin o anlik ilac olabilir. Dün 11 di sabah sevinmistim öglene cikti 15 eSen gidip eczaneden alabilirsin. 1 hafta sabah öğle akşam ölçüm yapıp yazıcaksın o kartla dahiliyeye gidiceksin.
Gerekiyorsa ilaç vericek düzenleyici hırrrr
Sulandırılmış çamaşır suyu iş görürGünaydınKv kp konumu görenler bilir. Bugün evin kırklanma zamanı.
Onlar gider gitmez;
•Nevresimleri 60 dereceye attım.✔
•Tuvaleti, lavaboyu, banyoyu çamaşır suyu ile yikadim.✔
•Kapı kollarını dezenfekte ettim. ✔
Çok erken kalktığım için biraz dinlenip devam edeceğim.
Bugün yapmayi planladığım işler:
°Toplama
°Süpürme
°Silme
°Toz alma
°Evi havalandırma
°Yataklari havalandırma
°Kahvaltı kaplarını boşaltıp yıkama
°Tuzluklari boşaltıp yıkama
°Misafir havlularını, banyo paspaslarini yikama
°Çamaşır katlama
°Kumandayı dezenfekte etme
°Cam sürahileri yüksek ısıda yıkama
Her yere elleri değdiği için tüm evi hortum ve araba fırçası ile yıkamam gerekiyor gibi
Çamaşır suyuyla bir su yapsam onunla ellerinin değdiği yerleri silsem yeterince dezenfekte olur mu kizlar?
Su, Çamaşır suyunun etkisini azaltirsa mikroplar ölmez diye düşünüyorum.
Hiç bu kadar büyük bir hijyensizlikle karsilasmadigim icin ne yapacağımı bilemedim.
Önerileriniz var mı?
Tamam o zaman anlık çok yükseldimi dilaltı bulundur evde şaka değil tansiyon.Duzenleyiciye gerek yok demisti aniden ciktigi icin o anlik ilac olabilir. Dün 11 di sabah sevinmistim öglene cikti 15 e
Gidiyim eczaneye birazdan
Düne göre daha iyiyim canim ensemdeki zonklama gecmemis.Aktif Lora bugün nasıl oldun?
Hayirdir canım gecmis olsunDüne göre daha iyiyim canim ensemdeki zonklama gecmemis.
Yüksek mi yineDüne göre daha iyiyim canim ensemdeki zonklama gecmemis.
Kontoröllerini yaptır kuzum tansiyon bu Allah korusunDüne göre daha iyiyim canim ensemdeki zonklama gecmemis.
Günaydın tamamdır ütüm var zatr. Tulbentler utulencrk25 kasım ödevi
Kışlık ayakkabıları çıkarmayan varsa onları çıkarmak çünkü ben çıkardım
Ütü yapmak çünkü benim yapmam lazım
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?