- 13 Ağustos 2024
- 3.132
- 11.056
- 128
Misin arap sabunu güzelArap sabunu kullandım yıkarken böyle durgun bi koku oldu sanki Arap sabunu kokusunu da pek sevmedim bi daha bunu kullanmam
Evet bende onu kullanıyorum güzelMisin arap sabunu güzel
Brn anlayamadım sıkıntının ne olduğunu nane yaKardeşim boşanma kararı aldı yazmıştım ya yurtdışında kadınlarla boşandım yada bekarım diyerek mesajlaşmaları çıktı şimdide bazı sosyal medya hesaplarını Türkiyedeki e postadan açmış oradan çıktı bu mesajlar bazı avukatlar delil bazıları değil diyor gerçekten zor bir süreç
Enee benim kullandığımla aynıymışSevdim sevdim kiwi 4325 aldım canım
Daha dün ilk gün acemliği vardı yarından sonra kalan yerleri de yapıcam yavaş yavaş
Halı şampuanı kullandım ben çok güzel koku bıraktı sonra daArap sabunu kullandım yıkarken böyle durgun bi koku oldu sanki Arap sabunu kokusunu da pek sevmedim bi daha bunu kullanmam
güle güle kullan gönül , baktım şimdi fiyatıda iyiymiş 6000 tl civarı güzelse bende almak istiyorumSevdim sevdim kiwi 4325 aldım canım
Daha dün ilk gün acemliği vardı yarından sonra kalan yerleri de yapıcam yavaş yavaş
Eşi yurtdışında aldatıyormuş kardeşimi çocuğu ameliyat olduydu o dönem şüphelendi sonrasında buradaki telefonundaki e postaya açılmış tiktok hesaplarından yazılmış mesajlar yakaladı buluşma ,restoran ve bar randevularını konuşmuşlar mesajlarda bazı avukatlar bunlar yeterli delil aldatma olarak dedi bazıları yetersiz diyorBrn anlayamadım sıkıntının ne olduğunu nane ya
Ay Allah'ın cezası yaEşi yurtdışında aldatıyormuş kardeşimi çocuğu ameliyat olduydu o dönem şüphelendi sonrasında buradaki telefonundaki e postaya açılmış tiktok hesaplarından yazılmış mesajlar yakaladı buluşma ,restoran ve bar randevularını konuşmuşlar mesajlarda bazı avukatlar bunlar yeterli delil aldatma olarak dedi bazıları yetersiz diyor
Kesin boşanmak istiyor o pislikten
oradaki kadınlardan biri boşandım bekarım dedi gezdik, eğlendik bekarım demişti evli olduğunu öğrenince ayrıldım yazmış
Buzdolabının üstüne koysan? Arkadaşım yer olmadığı için oraya koymuş.Mutfakta sıcak su akmıyordu kaç gündür az akıyordu sıcak taraf. Onu temizlemeye geldiler ortalığın anasını ağlattılarve ben yine fırını koyacak yer arıyorum ahahahah başım belada resmen kocaman fırınla. Bu sefer dolabın büyük gözü var altta oraya sıkıştırdım. Tezgahın üstü açıldı
Tencereler başka yere sığmıyor falan derken şükür yerleştirdim. Alt dolapların içini dışını hep sildim düzenledim bu sayede
Kertenkele mi yoksa Yusufçuk mu? O daha küçük ve rengi açık oluyor. Bi zararı yok sal gitsin yuvasına.Ya evime kertenkele girmiş
Tövbe Yarabbim böyle şeyler niye beni buluyor
Küçük banyoya girdi kapıyı kapadım
Altına havlu sıkıştırdım
Evden koşarak uzaklaşmak istiyorum
Ardiye olarak kullanıyoruz orayı
Çok fena oldum ya nerden geldi 4.kattayım
Pislik ya Allah belasını versin.Eşi yurtdışında aldatıyormuş kardeşimi çocuğu ameliyat olduydu o dönem şüphelendi sonrasında buradaki telefonundaki e postaya açılmış tiktok hesaplarından yazılmış mesajlar yakaladı buluşma ,restoran ve bar randevularını konuşmuşlar mesajlarda bazı avukatlar bunlar yeterli delil aldatma olarak dedi bazıları yetersiz diyor
Kesin boşanmak istiyor o pislikten
oradaki kadınlardan biri boşandım bekarım dedi gezdik, eğlendik bekarım demişti evli olduğunu öğrenince ayrıldım yazmış
Gerçekten de. Yani en kötüsünün olması neden gerekiyor? Biriyle konuşması bile aldatma sonuçta.Pislik ya Allah belasını versin.
Neden delil yetersiz dediler ki ? Daha ne olacakmış konuşmuş buluşmuş
İmkansız yavruş dolap var üstünde olmasa bile oraya indirip bindirmem çok zor. Eşek ölüsü gibi fırın 70 lt mi ne en büyüğündenBuzdolabının üstüne koysan? Arkadaşım yer olmadığı için oraya koymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?