Düzenli Evimiz & Hayatımız

Brn anlayamadım sıkıntının ne olduğunu nane ya

Sevdim sevdim kiwi 4325 aldım canım
Daha dün ilk gün acemliği vardı yarından sonra kalan yerleri de yapıcam yavaş yavaş
güle güle kullan gönül , baktım şimdi fiyatıda iyiymiş 6000 tl civarı güzelse bende almak istiyorum
ben buhar temizlemeyi o fiyata almıştım kaç ay oldu

Brn anlayamadım sıkıntının ne olduğunu nane ya
Eşi yurtdışında aldatıyormuş kardeşimi çocuğu ameliyat olduydu o dönem şüphelendi sonrasında buradaki telefonundaki e postaya açılmış tiktok hesaplarından yazılmış mesajlar yakaladı buluşma ,restoran ve bar randevularını konuşmuşlar mesajlarda bazı avukatlar bunlar yeterli delil aldatma olarak dedi bazıları yetersiz diyor
Kesin boşanmak istiyor o pislikten
oradaki kadınlardan biri boşandım bekarım dedi gezdik, eğlendik bekarım demişti evli olduğunu öğrenince ayrıldım yazmış

Ay Allah'ın cezası ya

Mutfakta sıcak su akmıyordu kaç gündür az akıyordu sıcak taraf. Onu temizlemeye geldiler ortalığın anasını ağlattılar ve ben yine fırını koyacak yer arıyorum ahahahah başım belada resmen kocaman fırınla. Bu sefer dolabın büyük gözü var altta oraya sıkıştırdım. Tezgahın üstü açıldı
Tencereler başka yere sığmıyor falan derken şükür yerleştirdim. Alt dolapların içini dışını hep sildim düzenledim bu sayede

Buzdolabının üstüne koysan? Arkadaşım yer olmadığı için oraya koymuş.

Kertenkele mi yoksa Yusufçuk mu? O daha küçük ve rengi açık oluyor. Bi zararı yok sal gitsin yuvasına.

Pislik ya Allah belasını versin.
Neden delil yetersiz dediler ki ? Daha ne olacakmış konuşmuş buluşmuş

Buzdolabının üstüne koysan? Arkadaşım yer olmadığı için oraya koymuş.
İmkansız yavruş dolap var üstünde olmasa bile oraya indirip bindirmem çok zor. Eşek ölüsü gibi fırın 70 lt mi ne en büyüğünden

Evin en kötü yanı mutfak dolabı garip ay. Kocaman mutfağa az yapmışlar ve dar dar rafları. İstediğimi istediğim yere koyamıyorum. Sürekli bişeyleri değiştiriyorum gözüme battıkça. Fırın içinde dolap yaptırcaktım geri vazgeçtim kiradayız gittiğim yere uyacak mı diye. Şeytan diyor bunu götür eski eve küçük fırın al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…