İçim neşe doldu sana da günaydınGünaydın hanımlar sinir harbiye uyuyunca sinir harbiyle kalktım. Kuş uçsa sinir oluyorum. Saygılar.
Daha Bismillah yeni doğurdu ne yaptınSüpürgem diyete başladin mi çiçeğim
Ben geçen 73.5 gördüm uzun zaman sonra çok şok oldumneyseki ödem idi attım hemen
Allahtan yok 5 gibi gelirGünaydın, mutlu haftasonları diliyorum. Eşler evde olunca en çok ihtiyacımız olan şey(bir çoğumuza) malum
Eki Görüntüle 2959862
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
Kelebekmf
Demek ortak özelliğiniz pekiHoş geldin canım benim de eşimin ailesi İzmir’de oturuyor ben de günler sonra 33 oluyorum ve biz de ailelerden uzak yaşıyoruz Erzurumdayız benim de doğum kilolarım duruyor şu an analık iznindeyim sonrasında ücretsiz düşünüyorum birkaç ortak özelliğimizi buldum paylaşmak istedim
Neden sütyen sallıyorsun dut anlatsanaGünaydınnnnn
Hoşbuldukkk
Çaldırıyorsun yani bizde çoktan dolabın üstüne uçmuştu o fülütSabah sabah kızım kulağımın dibinde fülüt çalıyo ondan . Kafa yaptı
Sakin başkan.Günaydın hanımlar sinir harbiye uyuyunca sinir harbiyle kalktım. Kuş uçsa sinir oluyorum. Saygılar.
Bende etki etmiyor artık o, kalori kısıtlaması şart onu da gözüm hiç kesmiyor.Yani nasıl istiyosan aralıklı oruçta kalori kısıtlaması yok. Yıllardır canan karatayın anlattığı şey
Deneme 1 -2-3 deneme 1-2-3Süpürgem diyete başladin mi çiçeğim
Ben geçen 73.5 gördüm uzun zaman sonra çok şok oldumneyseki ödem idi attım hemen
Demek ortak özelliğiniz peki
Günaydın kuzummGünaydın, mutlu haftasonları diliyorum. Eşler evde olunca en çok ihtiyacımız olan şey(bir çoğumuza) malum
Eki Görüntüle 2959862
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
Kelebekmf
Günaydın başkanım, neyse ki sınav görevim varGünaydın, mutlu haftasonları diliyorum. Eşler evde olunca en çok ihtiyacımız olan şey(bir çoğumuza) malum
Eki Görüntüle 2959862
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
S Sifayildizi
i p e k
Kelebekmf
Gece çıkartmaya erindim sütyenle yattım sabah kalkınca acayip rahatsız olduğumu fark edip çıkarınca dedim bi de elimde sallıyamNeden sütyen sallıyorsun dut anlatsana
Daha dün aldılar biraz tadını çıkarsın da hele bende uçururumÇaldırıyorsun yani bizde çoktan dolabın üstüne uçmuştu o fülüt
Sesli oyuncak almıyorum alana da pis pis bakıyorum bunu niye aldınız diyeGece çıkartmaya erindim sütyenle yattım sabah kalkınca acayip rahatsız olduğumu fark edip çıkarınca dedim bi de elimde sallıyam
Daha dün aldılar biraz tadını çıkarsın da hele bende uçururum
Kocişim hiç laf dinlemiyo almış gelmiş akşam ama bilmiyo ki en fazla 3 gün ömrü varSesli oyuncak almıyorum alana da pis pis bakıyorum bunu niye aldınız diye
Müthiş kafa şişiriyorlaeSesli oyuncak almıyorum alana da pis pis bakıyorum bunu niye aldınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?