- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
O da geçer inşAllah kuzumIyim canim benim halsizim sadece.
Ben çok yoruldum hiç dinlenmedim bugün ama şimdi sabahimi ( gençliğimi)geri verseler şarkısını söylüyorumNeden çok mu yoruldun. Dinlenerek yapıyorum gayet iyiyim ben:)
Aman dinlenirsin geçer tatlı yorgunluk bunlar ev mis gibi olmuştur daha ne olsunBen çok yoruldum hiç dinlenmedim bugün ama şimdi sabahimi ( gençliğimi)geri verseler şarkısını söylüyorum
Çok değil birkaç seneye ben de o levele ulaşacağımYok onu dinliyorum özellikle çocuklar ağlayıp kavga ettiklerinde
Tansiyonunun normal olduğuna emin misin benim düşükken çıkarırım babam hipertansiyon hastası o da çok yükseldiğinde kusartansiyon iyi normal de üzerimden fil gecmis gibi. Bisey yiyemiyorum afedersin cikariyorum. acliktandir belki. Misafirler iptal
15.6 ydi en son dune gore normal gibi ama dogru söylüyosun o da olabilir. Ne yapiyordu baban kustugundaTansiyonunun normal olduğuna emin misin benim düşükken çıkarırım babam hipertansiyon hastası o da çok yükseldiğinde kusar
Biraz daha rahatladığını söylüyor ilaçları var zaten onları kullanıyor canım 15 de az buz değil epey yüksek yani15.6 ydi en son dune gore normal gibi ama dogru söylüyosun o da olabilir. Ne yapiyordu baban kustugunda
Tabiki de yapabilmek çok güzel bir nimet.Aman dinlenirsin geçer tatlı yorgunluk bunlar ev mis gibi olmuştur daha ne olsun
Elimiz ayağımız tutuyorken işimizi yapabiliyor olmak büyük nimet
Insallah canim benimO da geçer inşAllah kuzum
Dün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilimBiraz daha rahatladığını söylüyor ilaçları var zaten onları kullanıyor canım 15 de az buz değil epey yüksek yani
Limonu da gecti canim yaa is yeni yukselirken faydasi oluyor iciyorum sürekliTansiyon için yüksekse limon yaramiyor mu cnm ne biliyim düşurur en azından ama hep varsa doktora gitsen iyi olur cnm yaAktif Lora
En kısa zamanda şifa bulursun inşallah cnmInsallah canim benim
Dün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilimilaca bugün basladim faydasi olur insallah
Limonu da gecti canim yaa is yeni yukselirken faydasi oluyor iciyorum sürekli
İnşallah canım 14 ve üstü yüksek sayılıyor diye biliyorumDün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilimilaca bugün basladim faydasi olur insallah
İyice etraflıca baktı inşallah
Bak bi ortak yanımız dahakulaklıkla müzik bile dinleyemem kafam kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?