- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Amiin Allah razi olsunEn kısa zamanda şifa bulursun inşallah cnm
Bugün fülütü kızım bulmuştu tamda misafirin ortasında deli oluyorumSesli oyuncak almıyorum alana da pis pis bakıyorum bunu niye aldınız diye
Kuzum senin tasiyon hastalalığın tanı konulmuşsa ilacını düzenli kullanman gerekir nasıl ilaca yeni başladın?Insallah canim benim
Dün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilimilaca bugün basladim faydasi olur insallah
Limonu da gecti canim yaa is yeni yukselirken faydasi oluyor iciyorum sürekli
Inatla kullanmadim ilac kabul etmedim. Ama dün mecburen yazinca doktor ses cikaramadim. Bugün düzenli almaya basladim.Kuzum senin tasiyon hastalalığın tanı konulmuşsa ilacını düzenli kullanman gerekir nasıl ilaca yeni başladın?
Eğer günlük almıyorsan bu daha tehlikeli kan basıncınla oynuyorsun
Maalesef öyle oluyorSize şunu söyleyeyim misafirden önce ev temizliği çok saçmahiç yapmamak lazım.
Şuanda başıma bir ağrı girmiş çıkmıyorda çıksa mutfağı kulanılacak hale getirecemm
Sakın yapma bunu kv aynı senin gibi inatla kullanmadı çıktığı zaman alıyorum derdi dr çok kızdı bu en tehlikelesi dedi kan akışınıyla oynuyorsun beyin kanamasına kadar gider dedi.Inatla kullanmadim ilac kabul etmedim. Ama dün mecburen yazinca doktor ses cikaramadim. Bugün düzenli almaya basladim.
Misafir baş tacı çokta severim hazılığına bayılırım ama citden misafirden sonrası işgenceye dönüşüyorMaalesef öyle oluyor
Inatla kullanmadim ilac kabul etmedim. Ama dün mecburen yazinca doktor ses cikaramadim. Bugün düzenli almaya basladim.
Sen kulaklıkla dinliyordun değil miÖhö öhö
Sen kulaklıkla dinliyordun değil misese dayanamayan ben bi de kalkmış öğretmen olmuşum
Ev hediyesi var mıMisafir baş tacı çokta severim hazılığına bayılırım ama citden misafirden sonrası işgenceye dönüşüyor
Bulaşık makinesinin bitmesini bekliyorum 15 dakikası varEfser mutfağa girende ses edermisin bende gireyim
Çok mantıklı valla o levele gelince iyi fikir oldu banaDizilerde mesela la casa de papel küfürlüydü onu hep blututla izledim duymasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?