Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sesli oyuncak almıyorum alana da pis pis bakıyorum bunu niye aldınız diye
Bugün fülütü kızım bulmuştu tamda misafirin ortasında deli oluyorum
Birde müzik öğretmeni aldırmış okulda calınmıyacak evde çalışırsınız demiş madem öyle evdekinin canı can değilmi dedim

Insallah canim benim

Dün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilim ilaca bugün basladim faydasi olur insallah

Limonu da gecti canim yaa is yeni yukselirken faydasi oluyor iciyorum sürekli
Kuzum senin tasiyon hastalalığın tanı konulmuşsa ilacını düzenli kullanman gerekir nasıl ilaca yeni başladın?
Eğer günlük almıyorsan bu daha tehlikeli kan basıncınla oynuyorsun

Kuzum senin tasiyon hastalalığın tanı konulmuşsa ilacını düzenli kullanman gerekir nasıl ilaca yeni başladın?
Eğer günlük almıyorsan bu daha tehlikeli kan basıncınla oynuyorsun
Inatla kullanmadim ilac kabul etmedim. Ama dün mecburen yazinca doktor ses cikaramadim. Bugün düzenli almaya basladim.

Inatla kullanmadim ilac kabul etmedim. Ama dün mecburen yazinca doktor ses cikaramadim. Bugün düzenli almaya basladim.
Sakın yapma bunu kv aynı senin gibi inatla kullanmadı çıktığı zaman alıyorum derdi dr çok kızdı bu en tehlikelesi dedi kan akışınıyla oynuyorsun beyin kanamasına kadar gider dedi.
Bak yıllardır kullanıyor şu anda o ilk ani çıkışları yaşamıyor vucud ilaca alışınca bazen tekrar çıkıyor o zaman dr hemen değiştirip başka yazıyor ihmal etme benim cevremde tansyon hastası çok ilaçtan başka caresi yok

Sen kulaklıkla dinliyordun değil mi sese dayanamayan ben bi de kalkmış öğretmen olmuşum

Nadir sesli açıyorum. Çocuklar şarkı sözlerini tekrar eder gereksiz şeyler duyarlar gerek yok.
Vlog müzikleri seviyolar bide yabancı. Anlamıyolar çünkü iyi oluyo sesli açınca onlardan açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…