Kolay gelsin efser bacımKatili bulundiye bir oyun vardı işte bu o yer
Ben de camın önüne koyup izliyorum bonusum. Benim lavabonun önü cam
Başım ağrımasa kolay gelecekKolay gelsin efser bacım
Ben sevmiyorum ya. Yani manzarası olsa severdim belki ama manzara yok yan apartmana bakıyor biraz da yolu görüyor keşke onun yerine dolap olsaydı dolabım azEn sevdiğim ya
Migrense eğer buz koy ensene iyi geliyorBaşım ağrımasa kolay gelecek
Ben sevmiyorum ya. Yani manzarası olsa severdim belki ama manzara yok yan apartmana bakıyor biraz da yolu görüyor keşke onun yerine dolap olsaydı dolabım az
Bende daha başlayamadım şunu öğreniyorumBaşım ağrımasa kolay gelecek
Nar ekşisi de dene canım birInsallah canim benim
Dün 17 18 leri gördüm 15 normal geldi ne bilimilaca bugün basladim faydasi olur insallah
Limonu da gecti canim yaa is yeni yukselirken faydasi oluyor iciyorum sürekli
Ama sınıfta 30 kişi evde 1 kişi hoca ne yapsınBugün fülütü kızım bulmuştu tamda misafirin ortasında deli oluyorum
Birde müzik öğretmeni aldırmış okulda calınmıyacak evde çalışırsınız demiş madem öyle evdekinin canı can değilmi dedim
Aynen öyle direk başka cama bakıyorDirek başka cama bakıyosa zor öyle dolap benimde sorunum
Beeen uzun işim varsa mutfaktaUlan bi ben mi teli çay kavanozunun üstüne koyup izliyorum toplarken?
Ful bakmasamda takipte oluyorum
Yaaa en sevdiğim çok şanslısınBen de camın önüne koyup izliyorum bonusum. Benim lavabonun önü cam
Manzara olsaydı şanslıydım negom şanslı olan karşı dairemYaaa en sevdiğim çok şanslısın
Aniden girdi anlamadımMigrense eğer buz koy ensene iyi geliyor
Kabeytim ortadan bugün bulmuşAma sınıfta 30 kişi evde 1 kişi hoca ne yapsın
Odasına kapat orda çalsın bari
Makineye atılacağı attım şimdi büyük tencereleri yıkayacağımBende daha başlayamadım şunu öğreniyorum
Çok geçmiş olsunAniden girdi anlamadımmiğren değil belim de tutuk önce kas kevşetiçi aldım başım ağrıyo diye minosset aldım bakalım hafifler gibi oluyor tekrar başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?