Dun düzenlemiştim nevresim havlu yerlerini28 kasım ödevi
Nevresim değiştirmek
Nevresim, havlu koyulan yeri düzenlemek
Muslukları parlatmak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Kelebekmf
Öyleymiş canım okudum güzel sonuçla gel inşallahYarın bakıcak inşallah
Geçmiş olsun c vitamini almaya çalışGunaydin mutlu pazarlar ... Hepsini yapmistim cuma günübugün rutin işleri yapicam ve dinlenicem grip olmaktan korkuyorum
Sağol cnm portakal mandalina limon yiyorum aklıma geldikçe umarim olmam .. bakalm nurofen de aldircam eşimeGeçmiş olsun c vitamini almaya çalış
Sağol cnm portakal mandalina limon yiyorum aklıma geldikçe umarim olmam .. bakalm nurofen de aldircam eşime
Günaydın yavru ceylanlarGünaydın sağlıklı günlerEki Görüntüle 2960327
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Kelebekmf
Bakalm canım yerim birazdan yine sağol cnm Allah razi olsunYeterli değil onlar canım hastalık sürecinde. 1 portakalda 25 mg kadar varmış az kalıyor.
İnşallah kuzum kısmet bakalım kendimizi ne zaman hazır hissedersek başlicaz işlemlereÖyleymiş canım okudum güzel sonuçla gel inşallah
Kuşburnu ekleyebilirsin ıhlamurlara onda da bol c vitamini varBakalm canım yerim birazdan yine sağol cnm Allah razi olsun
Kuşburnu yok maalesef ama limon ekliyorum cnmKuşburnu ekleyebilirsin ıhlamurlara onda da bol c vitamini var
Ayy bana malum oluyor bu ara ya ne mutlu28 kasım ödevi
Nevresim değiştirmek
Nevresim, havlu koyulan yeri düzenlemek
Muslukları parlatmak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@Sifayildizi
@N u r
@Kelebekmf
Fakir in ki mi benimkinin de bir kaç yeri kırıldı ama dıştan basit yerler tutma yerindeki parça hortum bağlama askısı gibi yerlerEvi silecektim mobun içinden bir yer kırıldı sapı tutmuyor, eşim gelene kadar bekleyeceğim maalesef
Size yazarken bir ilham geldi gittim tamir ettim, akşama kadar siler süpürürğm yaşasınnnEvi silecektim mobun içinden bir yer kırıldı sapı tutmuyor, eşim gelene kadar bekleyeceğim maalesef.
Benim de basit yerdi, bir şekilde yaptım bugünlük işimi görürFakir in ki mi benimkinin de bir kaç yeri kırıldı ama dıştan basit yerler tutma yerindeki parça hortum bağlama askısı gibi yerler
Yaa alırken hızlı aldım da verirken nasıl vercemDeneme 1 -2-3 deneme 1-2-3yani deniyorum iki ileri bir geri doğurduğum noktadayım
Seninle karakteristik Ortak özelliklerimiz bitmez negoooom
He yaDaha Bismillah yeni doğurdu ne yaptın
Aynen canım bi düzen tuttursam gidecek de bakalımYaa alırken hızlı aldım da verirken nasıl vercem
Neyse asılsak yaparız da işte
Evi silecektim mobun içinden bir yer kırıldı sapı tutmuyor, eşim gelene kadar bekleyeceğim maalesef.
Size yazarken bir ilham geldi gittim tamir ettim, akşama kadar siler süpürürğm yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?