Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herşeyde var bir hayır öyle düşün.

Bende de emzirme konusu ukde oldu sarılık vs derken mamaya alıştırıp adam gibi emziremedim acemilik işte tek çocuk da olunca ustalık olmadı haliyle .

Öyle olsa bu sefer yazık olmasın diye ben yer kilo alırdım iyice ya bizimkiler de canavar gibi yer bana fazla kalmaz

Bende de onlara hakkımı bırakacak göz yok işte
Ayy bende çok pis alistirdim o hak meselesine herşey 3 e bölünür normalde eğer herkesin sevdiği bir şey ise

Benim sevdiğim ise bazen bende onlara bırakmam

Trabzon hurması delisiyim tadı güzelse 4 tane bile yiyebilirim o derece

Süpürdüm
Bir daha dağıldı ev yine topladım
1 maklne daha çamaşır astım inşallah uçmaz fena rüzgar var
1 makine çamaşır attım yıkanıyor

Hedefim
Silmek
Toz almak
Yemek yapmak

Herşeyde var bir hayır öyle düşün.

Bende de emzirme konusu ukde oldu sarılık vs derken mamaya alıştırıp adam gibi emziremedim acemilik işte tek çocuk da olunca ustalık olmadı haliyle .
Tabi canım öyle düşünüyorum. Kabullenmesi çok zor oldu benim için. Stresten doğum kiloma geri çıktım. Çok depresif oldum. Ama artık kabullendim. Allah büyük böyle uygun gördü. Artık sadece mama. Ek gıdaya da başladık. Bide keçi sütünü önerdiler. Deniyoruz bakalım bişeyler.

Bu bizim ev yani babamların evi 5 çocuklu evde koca koca tencerelerde yemek pişirirdi annem yine de yetmezdi evlendim iki kişilik yemek yapamıyordum

Şunu gördüm de kızlarla birlikte yapmak istedim. Kordona para vermek istemiyorum olan iplerden örersek tam dönüşüm olur.
Kıza zincir öğtetmiş anası gurban bunu da öğrenir inş
Üşengeçliğimden ben bunun sadece kapak kısmını yaparım herhalde. O da açması kolay olsun diye

İyi oldu ama bende bununla ne yapsam diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…