- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
Kendimi temizliğe programlamıştım canım bayağı sıkılmıştı canım. Hafta içi ve gelecek hafta sonu sınavlar var çok yoğun geçecek. O yüzden bugün yapamazsam kötü olacaktıÇaresizseniz çare sizsiniz şeyi geldi aklıma
Herşeyde var bir hayır öyle düşün.Malesefff emmedi. Küvez geçmişimiz var ondan mı bilmiyorum. Oynuyor memeyle emmiyor asla. Uzun bir süre sağdım el gıdaya geçince de bitirdik. Zaten emmediği için sütüm de çok azalmıştı. Emzirme işi bitince diyete başladım artık.
Teyocuğum ben unutuyorum kafa going sen nerde çalışıyodunKendimi temizliğe programlamıştım canım bayağı sıkılmıştı canım. Hafta içi ve gelecek hafta sonu sınavlar var çok yoğun geçecek. O yüzden bugün yapamazsam kötü olacaktı
Öyle olsa bu sefer yazık olmasın diye ben yer kilo alırdım iyice yaHani böyle bi borcam sütlü tatlı yapınca günlerce dolapta sürüklendiği evler oluyor ya imreniyorum bazen.
Geceden yaptım tavık göğsü şu an yok olmak üzere iki günü bırak akşama kalaydı bari
Bende de onlara hakkımı bırakacak göz yok işteÖyle olsa bu sefer yazık olmasın diye ben yer kilo alırdım iyice yabizimkiler de canavar gibi yer bana fazla kalmaz
Ben istikrar gerektiren şeyleri hoc yapamam o yüzden hiç maskem yok bunu da bir gün yapsam bir daha bir sene sonra falan ancaYa öyle çok çeşit tarifi aklımda tutamıyorum en çok yumurta akını yapıyodum bi ara baya farkediyo
Ayy bende çok pis alistirdim o hak meselesine herşey 3 e bölünür normalde eğer herkesin sevdiği bir şey iseBende de onlara hakkımı bırakacak göz yok işte
SüpürdümSabah nevresimleri değiştim
Beyazlıları yıkadım astım
Havlular yıkanıyor
Sonra nevresim
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Eşim evde yok ev mis gibi bu adam dağıtıyor evi
Ah loram isterdim ama bitridim ben işleri1 saatlik maraton partneri ariyorum ☻
Tabi canım öyle düşünüyorum. Kabullenmesi çok zor oldu benim için. Stresten doğum kiloma geri çıktım. Çok depresif oldum.Herşeyde var bir hayır öyle düşün.
Bende de emzirme konusu ukde oldu sarılık vs derken mamaya alıştırıp adam gibi emziremedim acemilik işte tek çocuk da olunca ustalık olmadı haliyle .
Ay cnm biz çırpınıyoruz. Çiçeklerimi komple elden geçirdim. Balkonları yıkadım sıra camlarda.1 saatlik maraton partneri ariyorum ☻
Gel loram1 saatlik maraton partneri ariyorum ☻
Bu bizim ev yani babamların evi 5 çocuklu evde koca koca tencerelerde yemek pişirirdi annem yine de yetmezdi evlendim iki kişilik yemek yapamıyordumHani böyle bi borcam sütlü tatlı yapınca günlerce dolapta sürüklendiği evler oluyor ya imreniyorum bazen.
Geceden yaptım tavık göğsü şu an yok olmak üzere iki günü bırak akşama kalaydı bari
Üşengeçliğimden ben bunun sadece kapak kısmını yaparım herhalde. O da açması kolay olsun diye
Şunu gördüm de kızlarla birlikte yapmak istedim. Kordona para vermek istemiyorum olan iplerden örersek tam dönüşüm olur.
Kıza zincir öğtetmiş anası gurban bunu da öğrenir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?