- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Benim kız da öyle Ressam bob gibi şuraya üç beş mutlu boya kalemi ve lekesi ilave edelim şu köşeye de minik sevimli oyuncaklarımız dökülsün derken topluluk denen şey asla olmuyorBen çok kafaya tamam sanırım bizdeki sorun toplayıp düzenlediğim zaman bizimkilerin tavrı şu "fazla toplu burası"gibi davranmalı
Sanırım alıştıkları dağınıklık onlara başka bir düzen anlayışı getirmiş
Şifa olsun inşallah geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar gittim doktora kalkar kalkmaz muane etti nezle geçmiş ama sinuzit olmussun dedi o da ne yaparsan yap antibiyotik olmadan geçmez dedi
Aferin sinusfe verdi korona tehliken kalmamis dedihepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Benim kız da öyle Ressam bob gibi şuraya üç beş mutlu boya kalemi ve lekesi ilave edelim şu köşeye de minik sevimli oyuncaklarımız dökülsün derken topluluk denen şey asla olmuyor
Şifa olsun inşallah geçmiş olsun
Gunaydinnnn hayırlı sabahlar hayırlı cumalar3 aralık ödevi
Kapı silmek, sayısı size kalmış.
Beyaz eşyaların yüzünü silmek.
Çorap çekmecesi düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
@Kelebekmf
@Tubiskooo
Canım cildinde kuruma ve kabuklanma var bir yerinde onun için cildiyeye goturucezGrçmiş olsun kuzu nesi var
Geçmiş olsun canımCanım cildinde kuruma ve kabuklanma var bir yerinde onun için cildiyeye goturucez
Sagol canm hep ona odaklandım telaş yaptım zatenOperesyon öncesi antibiyotik tedavisi senin içinde iyi olur inşallah
Geçmiş olsun canım
Sağol canmBenim kız da öyle Ressam bob gibi şuraya üç beş mutlu boya kalemi ve lekesi ilave edelim şu köşeye de minik sevimli oyuncaklarımız dökülsün derken topluluk denen şey asla olmuyor
Şifa olsun inşallah geçmiş olsun
TamamBen de varım
Amin hayırlı cumalar dilerimHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar. Cumanın rahmeti, bereketi üzerimize olsun
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
@Kelebekmf
Ne tesadüf lilililiilHepsine ihtiyacım var lilililililili
Cikti negom negatifmişiz elhamdulillahSonuç çıktı mı canım?
Hadi gözün aydın olsunCikti negom negatifmişiz elhamdulillah
Merhaba geçmiş 9lsun Allah şifa versinSagol canm hep ona odaklandım telaş yaptım zaten
HahahYasemin Sakallıoğlu on Instagram: "Bu kim ? 😂"
366K likes, 15K comments - yasemoz88 on December 1, 2021: "Bu kim ? 😂".www.instagram.com
Bilin bakalım bunu izleyince aklıma kim geldi
Üzerime alındımHahahneredeyse burdaki herkesde yeme bozuklugu var kiz
Ben birazdan kapı ve beyaz eşya ödevini yapacağım sonra hemen derse oturacağım oplan uyanana kadar maratonluk kadar çok işim yokBenim bugün cok iş yapmam lazim ev berbat kac gündür ucundan yaptim toz icinde kaldi.maraton talep ediyorum efenim ☻
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?