Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burasıda hep gece serin.
Gündüz aynı sıcaklıkta.
pervane ye devam ediyoruz.

Benim yiğenlerde gitmiş.
Öğretmene çiçek buketi vermişler.
Yeni dönem fotoğraflar çekilmiş.
(Ortancıl ablamın çocukları) biri üçüncü sınıfa geçti diğeride 1. Sınıfa geçti.

Büyük ablamın oğlu en büyüğü lise sona geçti sonrasında üniversite sınavına hazırlanacak,
Öbürü orta okulda 7. Sınıfa geçti .

Ayy Allah razı olsun ne güzel bi hatırlatma bu

Gonulmeyvesi eşinin burcu ne gönül
Benim esimde cok memnuniyetsiz o kadar yoruldum ki sürekli suratsız olmasından hayat enerjimi yiyo. Acaba bugun neye surat asacak diye düsünüyorum hep
Ayy resmen aynı yaa konuşarak düzeltmeye çalışıyorum inşallah iyi olur
Burcu yay seninkinin ne

Elimden geldiğince yapıyorum mükemmel değilim herkesin eksiği olur ona da iyice anlattım hep susuyor bişey bulamıyor çünkü
Sonradan tembel cümlesini geri aldı Rabbim hepimize güzel ahlak versin bu aralar ruh hali iyi değil ama bende bi yere kadar polyanna olabiliyorum
2 3 senedir çok fazla hayal kırıklığı yaşadı evlendiğimden beri ders çalışıyor adam beyni yoruldu artık istediği şeyi Rabbim Hayırlı ise nasip etsin hep öyle dua ediyorum ama vazgeçmiyor bakalım bu sene ne olacak Rabbim hayırlı kapılarını açsın hepimize

Sabah Oğlumu hazırladım
Babasıyla etiket işini hallettiler
Çok heyecanlı hevesliydi bu sene öğretmeni değişti inşallah sever alışır
Kahvaltı hazırladım yaptık
Süt saatini hazırladım koydum
Yedek kıyafeti dosyası hepsini hazırladım
Sonra çıktık bıraktık geldik
Ben bu hafta evdeyim haftaya başlıyorum bende bakalım
Bu haftayı güzel değerlendirmek istiyorum
Sofrayı toparladım sadece biraz telefon işlerimi hallettim şimdi eve girişicem

hayatımızda iyikide bir okul rütini var inanın benim üzerimde etkisi çok 3 çocuktan sonra alışkanlıkmı hemen beni düzene sokuyor
yaz beni ruhumu darma duman ediyor sanırım
Bende yazın öyleydim efser hiç düzenim yoktu ne yemek saati ne kahvaltı eşimde evdeydi ya 9 aydır resmen sıfıra inmisti düzen çok şükür. Rutin nimettir
Geçmiş olsun pinhan
Başımız sagolsun bende biraz önce gördüm haberleri Allah sabır versin
Ayy resmen aynı yaa konuşarak düzeltmeye çalışıyorum inşallah iyi olur
Burcu yay seninkinin ne
Konusamıyoruz bile hemen kapatıyo kırıp döktükten sonra hic bisey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum bu hafta sonuda cok kalbimi kırdı bende söyledim bir şeyler artık birazda o kırılsın.
Benimkinin burcu başak

Bonus Allah razı olsun bonus. Bütün cocukları korusun. Şansları bahtları açık olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…