Burasıda hep gece serin.Yağmur yağıyor, hava kapalı, ev loş.
İçim sıkıldı.
Geldiğimden beri yatıyorum (regl sıkıntısı)
Yapıcak işlerim var.
Az daha vakit geçsin kalkarım.
Bi ağlayasım var. Gökyüzü de ağlıyor.
Şehitlerimiz de varmış, ah ne desem.........
Yine kol kanat kırdılar.
Biz pendik tarafındayız canım, orda grenpark otel var sahildeBirkaç gün sonra geleceğiz ablacım, merkezi bir yer olsun istiyoruz turistik bölgelere ulaşım kolaylığı olsun istiyorum.
Bugün yatak başlığı temizliği olabilirGonulmeyvesi ödev sırası sende ama veremezsen kalsın bugün yoğun bir gün zaten
Ayy Allah razı olsun ne güzel bi hatırlatma buYeni dönem hayırlı uğurlu olsun
Çocuklarımızı kalkan gibi korumaya almayı unutmayalım.
Sadece çocukları değil kendimizi de her gün bu şekilde korumaya almalıyız.
Ya Rabbi görünür görünmez kazalardan belalardan, her türlü hastalıktan, kötü insanların şerrinden, kötü arkadaş ve öğretmenden, başımıza gelebilecek olan her türlü afetten çocuklarımızı ve bizleri, mübarek ayetlerin duaların hürmetine Hafız isminle koruyup muhafaza eyle
Bismillahillezi duasını
Ayetel kürsi sonu 7 defa tekrarlanarak
Tevbe suresi son iki ayetini okuyup Allaha emanet ediyoruz
Eki Görüntüle 3641742
Eki Görüntüle 3641743
Eki Görüntüle 3641744
Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
@sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
@Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
ilknurrr22
Umutun Annesi
S selin18
@mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
@dolunaybekler
@A R Y A
O _okyanus
Ayy resmen aynı yaa konuşarak düzeltmeye çalışıyorum inşallah iyi olurGonulmeyvesi eşinin burcu ne gönül
Benim esimde cok memnuniyetsiz o kadar yoruldum ki sürekli suratsız olmasından hayat enerjimi yiyo. Acaba bugun neye surat asacak diye düsünüyorum hep
Elimden geldiğince yapıyorum mükemmel değilim herkesin eksiği olur ona da iyice anlattım hep susuyor bişey bulamıyor çünküŞaka gibi gerçekten de. Her gün bir sürü iş yapıyorsun ben maşAllah diyip gıpta ediyorum valla, ben yapamıyorum mesela. Ev kendi kendine temizleniyor zannediyor sanırım
Aslında her gün böyle yazıp gözüne sokacaksın ki anlasınlar ama işte
Aminn ablaa çok sağolNe yazacağımı bilemedim, yazıp yazıp sildim. En iyisi gel sana kocaman sarılayım
İlknur gel sana da sarılayım
En kısa zamanda değerlerinizi anlarlar inşallah
Canımsın yaaSende tembelsen yani bişey demiyorum
BendeeeeDip köşe girmek istiyorum her yere yaaa. Ama biraz daha beklemem lazım
Haha açarsam ben gelirim hep kpss hem zayıflama bende de ikisi varKendime bi topik açacam. Kpss ve zayıflama sürecimle ilgili. Kendi kendimle konuşcam
Bende yazın öyleydim efser hiç düzenim yoktu ne yemek saati ne kahvaltı eşimde evdeydi ya 9 aydır resmen sıfıra inmisti düzen çok şükür. Rutin nimettirhayatımızda iyikide bir okul rütini var inanın benim üzerimde etkisi çok 3 çocuktan sonra alışkanlıkmı hemen beni düzene sokuyor
yaz beni ruhumu darma duman ediyor sanırım
Geçmiş olsun pinhanYağmur yağıyor, hava kapalı, ev loş.
İçim sıkıldı.
Geldiğimden beri yatıyorum (regl sıkıntısı)
Yapıcak işlerim var.
Az daha vakit geçsin kalkarım.
Bi ağlayasım var. Gökyüzü de ağlıyor.
Şehitlerimiz de varmış, ah ne desem.........
Yine kol kanat kırdılar.
Konusamıyoruz bile hemen kapatıyo kırıp döktükten sonra hic bisey olmamış gibi davranıyo sinir oluyorum bu hafta sonuda cok kalbimi kırdı bende söyledim bir şeyler artık birazda o kırılsın.Ayy resmen aynı yaa konuşarak düzeltmeye çalışıyorum inşallah iyi olur
Burcu yay seninkinin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?