Bonus canım yeni algıladım ya. Başın sağolsun. Allah gani gani rahmet etsin. Ne desek az gelir. La ilahe illalah ve cüz gibi bişey olursa yaz burdan okuyalım canım.
Başın sağ olsun canım bilmiyordum.Senesi geliyor canım yeni değil sağolasın. O süreçte burda paylaştım kızlar biliyor hep yanımda oldular o yüzden de kederlendiğimde onlarla paylaşıyorum
Amiiin hepimiz inşallahBaşın sağ olsun canım bilmiyordum.Allah mekanını cennet eylesin inşallah.Salihalardan eylesin, sizleri ahirette buluştursun inş.
Rabbim cennet kapılarında kavuşmayı nasip ettsinSenesi geliyor canım yeni değil sağolasın. O süreçte burda paylaştım kızlar biliyor hep yanımda oldular o yüzden de kederlendiğimde onlarla paylaşıyorum
Rabbim cennet kapılarında kavuşmayı nasip ettsin
Rahmeti bol mekanı cennet olsun
Ben öyle herkesi etiket yapmayı beceremiyorumM Musluk Suyu negoya diyecektim ki akşam mutfak toplama şeylerini yeniden yapsak mı diye sen vesile oluyosun canım benim toplaycam kalkıp yazarım topladığımda
Bende çekilemedim kızım labne penir kızarmış ekmek istedi onu yemesini bekliyorum yesin tekrar toplayıp bulaşık makinesini çalıştıracağımValla ben de koştumyatak odasına battaniyemi alıp belki uyurum dedim bebiş uyuanmazsa biraz dinlenebilirim.
Yemiyor❤
Kız nasıl oldu?
Sıklamen bu dua çiçeğini kim dedi? Soğuk sever cam balkonunun olduğu yere koy canım, kış boyu çiçekli oluyor
E ben varım ya nereniz toparlanacak baayaaanÇok ihtiyacım vardı buna .
Keşke birine de beni.toparlaması için ödev versen negom
Leee ilehe illallah yavsaçıma yapmadığım bakımı tarağa yaparsam ayıp olur başganım
Benim pek yok bugün gelen misafirlerim hediye almışlar sağolsunlarBenim de çiçeklerim var bayılırım bitkilere.Kaktüslerim bi de kocaman bi yukka var.
Bilmiyorum diye kandırdılar mı beniDua çiçeği değil süpürge sıklemen bu başka bi resmini atsana
Nego emin misin this is Erzurum donmasın balkonda tuzlu turşu bile donuyor balkonumdaSıklamen bu dua çiçeğini kim dedi? Soğuk sever cam balkonunun olduğu yere koy canım, kış boyu çiçekli oluyor
Sirkeli sıcak suda bekletebilirsin kullanmadığın bir kaptaTaraklari nasıl dezenfekte edeceğimsirkeyle mi
Bu arada yatakları duzelttim
Bulaşık makinesini boşalttım
Siger işlere koşuyorum
Biliyorum da ondan diyorum malum yakın memleketBenim pek yok bugün gelen misafirlerim hediye almışlar sağolsunlar
Bilmiyorum diye kandırdılar mı beni
Nego emin misin this is Erzurum donmasın balkonda tuzlu turşu bile donuyor balkonumda
Ben duş alırken şampuanla sıcak suyla onları da yıkıyorum, şöyle pat pat vuruyorum fayansa dibindekilerde dökülüyor.Selam kızlarcım:)
Nego boynuma bişi yaptım sola dönemiyorum ben bugün yatış:)
Bu arada taraklar asla tam istediğim gibi temizlenmiyorTaktik varsa alırım :)
Eşim doğum günümde (Aralık) orkide almış süprizi kaçmasın diye birkaç saat arabada bekletmiş gece 12 gibi alıp gelmişti garibim orkide donmuştu eve girdiğinde buzları çözüldü öyle bir anım var bunu da dondurmayayım dedimBiliyorum da ondan diyorum malum yakın memleket
Benim salon camının iç tarafta durdu, kapalı balkon olsa oraya koyardım. Dışarda tutanlar var ama bizim memleketlere olmaz o
Salonun daha serinse benim gibi cam önüne koy o zaman, camdan ihtiyacı olan soğuğu alıyor.
Zahmet etmeyiniz efendim dobarlandımE ben varım ya nereniz toparlanacak baayaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?