Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus canım yeni algıladım ya. Başın sağolsun. Allah gani gani rahmet etsin. Ne desek az gelir. La ilahe illalah ve cüz gibi bişey olursa yaz burdan okuyalım canım.

Senesi geliyor canım yeni değil sağolasın. O süreçte burda paylaştım kızlar biliyor hep yanımda oldular o yüzden de kederlendiğimde onlarla paylaşıyorum

Bugün yaptıklarımı yazayım Ev süpürüldü, toplandı. Yerler silindi,toz alındı, bulaşıklar makineye atıldı.Bi sebzeli bulgur pilavı yapabildim.Çamaşırlar yıkandı asıldı, tekrar çamaşır atıldı,asıldı.Şu an biraz toz deterjan ve pril tablet attım 60 derece de boş çalıştırdım.Bebişin kıyafetlerini atmadan önce bi kazan temizleme yapayım dedim. Ardından kızımın çamaşırları yıkanacak.Yoğurt mayaladım,ee süt kaynatmışken ailecek sıcak sütümüzü de içtik tabi.

Senesi geliyor canım yeni değil sağolasın. O süreçte burda paylaştım kızlar biliyor hep yanımda oldular o yüzden de kederlendiğimde onlarla paylaşıyorum
Başın sağ olsun canım bilmiyordum.Allah mekanını cennet eylesin inşallah.Salihalardan eylesin, sizleri ahirette buluştursun inş.

M Musluk Suyu negoya diyecektim ki akşam mutfak toplama şeylerini yeniden yapsak mı diye sen vesile oluyosun canım benim toplaycam kalkıp yazarım topladığımda
Ben öyle herkesi etiket yapmayı beceremiyorum
Nego yapsa daha iyi tabi.

Benim de çiçeklerim var bayılırım bitkilere. Kaktüslerim bi de kocaman bi yukka var.
Benim pek yok bugün gelen misafirlerim hediye almışlar sağolsunlar
Dua çiçeği değil süpürge sıklemen bu başka bi resmini atsana
Bilmiyorum diye kandırdılar mı beni
Sıklamen bu dua çiçeğini kim dedi? Soğuk sever cam balkonunun olduğu yere koy canım, kış boyu çiçekli oluyor
Nego emin misin this is Erzurum donmasın balkonda tuzlu turşu bile donuyor balkonumda

Benim pek yok bugün gelen misafirlerim hediye almışlar sağolsunlar

Bilmiyorum diye kandırdılar mı beni

Nego emin misin this is Erzurum donmasın balkonda tuzlu turşu bile donuyor balkonumda
Biliyorum da ondan diyorum malum yakın memleket
Benim salon camının iç tarafta durdu, kapalı balkon olsa oraya koyardım. Dışarda tutanlar var ama bizim memleketlere olmaz o
Salonun daha serinse benim gibi cam önüne koy o zaman, camdan ihtiyacı olan soğuğu alıyor.

Selam kızlarcım:)
Nego boynuma bişi yaptım sola dönemiyorum ben bugün yatış:)
Bu arada taraklar asla tam istediğim gibi temizlenmiyor Taktik varsa alırım :)
Ben duş alırken şampuanla sıcak suyla onları da yıkıyorum, şöyle pat pat vuruyorum fayansa dibindekilerde dökülüyor.
Geçmiş olsun.

Eşim doğum günümde (Aralık) orkide almış süprizi kaçmasın diye birkaç saat arabada bekletmiş gece 12 gibi alıp gelmişti garibim orkide donmuştu eve girdiğinde buzları çözüldü öyle bir anım var bunu da dondurmayayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…