Aaaaaaa süper taktik yarın sabah duşta deneyeceğim harikasınBen duş alırken şampuanla sıcak suyla onları da yıkıyorum, şöyle pat pat vuruyorum fayansa dibindekilerde dökülüyor.
Geçmiş olsun.
Anladım canım ya. O his hep öyle taze kalıyor demi. Allah sabır versin canım.Senesi geliyor canım yeni değil sağolasın. O süreçte burda paylaştım kızlar biliyor hep yanımda oldular o yüzden de kederlendiğimde onlarla paylaşıyorum
Güldüm afedersinEşim doğum günümde (Aralık) orkide almış süprizi kaçmasın diye birkaç saat arabada bekletmiş gece 12 gibi alıp gelmişti garibim orkide donmuştu eve girdiğinde buzları çözüldü öyle bir anım var bunu da dondurmayayım dedim
Ya yeni evliyiz çoluk çombalak yok o zaman ünitenin üstüne koymuş bi de pasta almış uykudan uyandırdı beni pastayı üfledim ışıkları açtı bi baktım dım dım bir şey damlıyor zavallı orkide çözülmüş suları akıyor demekGüldüm afedersin
Sen içerde dediğim gibi tut o zaman ne olır ne olmaz
Çabasını takdir ettimYa yeni evliyiz çoluk çombalak yok o zaman ünitenin üstüne koymuş bi de pasta almış uykudan uyandırdı beni pastayı üfledim ışıkları açtı bi baktım dım dım bir şey damlıyor zavallı orkide çözülmüş suları akıyor demek
Kısa süreli mi dağılıyon ne güzel beeZahmet etmeyiniz efendim dobarlandım
Yok anlık şoklarla aniden dobarlanma oluyo diyelimKısa süreli mi dağılıyon ne güzel bee
Ne oldu başganımLeee ilehe illallah yav
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahHerkese iyi gecelerçok sukur nişanimiz yapıldı çok güzel geçti korona oldukları için 15 gün ertelenmişti kızimiz çok üzgündü önceden de hep bisiler çıkıp ertelenmişti üstüne korona tuz biber oldu
Çok şükür şimdi çok güzel şekilde bitirdik törenimizi
Geldim gelir gelmez ayna içini dagitmistim onu toparladim
Duş aldım ancak uzanıyorumtopuklu ayakkabı yordu bi de hizmet yardım vs ama değdi umarım kızımız hep mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?