- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sıcak su torbası rahatlattı. Kız bilemez ki yer bir de o kremi.
Sırtıma krem sürdüğüm aparatı hatrladın mıSıcak su torbası rahatlattı. Kız bilemez ki yer bir de o kremi.
HatırlamadımSırtıma krem sürdüğüm aparatı hatrladın mı
Bir ütü aktivitesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.
Yarın tekrar görüşmek üzere diyip kendisini İzmir Marşı ile uğurluyoruz
Ya tatilde güneş kremi sürememiştim de sırt kaşıma şeysine sünger bantlamıştımHatırlamadım
O geceyi bir daha sana unuturmayacağımBir gece eşlik edeceğim sana inşallah bir gece tek gecelik bişey olacak
O geceyi bir daha sana unuturmayacağım
Bundan emin olabilirsin
Ütüm (gazozum ) ve ben seni bekliyor olacağız
Hııı yedigünün hhibiskuslusudan varsa buluruzUlan gazoza bakhibisküslü dimi o romatizmaya da iyi gelir
Vay beeeeSöyleyin negoya züpürge artık ütü biriktirmiyor
Geçmiş olsun canım ne sinir bozucu oluyor o daGünaydın hanımlar. Boynum tutuldu kafamı döndüremiyorum bugün temizlik yapacaktım ama yalan oldu galiba
Bebeden ötürü be ya uzun uzun ütü yapamıyorum az büyüsün yine biriktirecem seni yalnız bırakmayacağım karşim sözVay beeee
Ütüm azur hiç parlatmazÜstüne örtü koymadan ütülüyor kumaş parlayacak
Yok yok sen böyle devamBebeden ötürü be ya uzun uzun ütü yapamıyorum az büyüsün yine biriktirecem seni yalnız bırakmayacağım karşim söz
İyiyim Bonuscum:)Levaiz Sen nasıl oldun?
Sen bebeği büyütene kadar ben eşlik ediyorum negoya ütü biriktirme konusunda gözün arkada kalmasınBebeden ötürü be ya uzun uzun ütü yapamıyorum az büyüsün yine biriktirecem seni yalnız bırakmayacağım karşim söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?