Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar kızlar
Bugün yaptiklarim;
☘Kahvalti hazirladim topladim
☘Bulasik makinesini yerlestirdim
☘Mutfagi 452873 kere topladim
☘Yemek yaptim
☘Kuruyan camasirlari topladim
☘Camasirlarin bi kismini katladim 2.sepet yanimda duruyo
☘Giysi dolabi karismis şöyle bi düzenledim
☘Ders çalıştım
☘Evi supurttum
☘Caydanligi parlattim, limontuzuyla kaynattim
☘Aksam yemeginden sonra iki tencereyi elimde ykadim gerisini bulasik makinesine attim

Yarın yapacaklarımı yazayım;
Ayrintili toz almak
Evi supurtup silmek
Lavabolari temizlemek
Ders calismak
Spor yapmak
Yemek yapmak
Pırasayi dograyip yikayip buzluga atmak
Daha yapilcak coook sey var da yarin agirligi derse vereyim diyorum.

Bir de hamur yogursam aksamdan. Yarina pogaca yapip buzluga atsam. Pogaca stoklamak cok guzel ama şu yemesi olmasa
Neyse baska bir gün artik o. Haftasonu yapiyim onu

Merhaba. Bugün yiyeceklerimizi yanımıza alıp deniz kenarına kahvaltıya gittik. Akşam gelince dünden kalan yemeğin yanına ek yapıp yedik. Evden çıkmadan önce yatağı toplamıştım. Gelince de tuvaleti temizledim. Kızım biri şiddetli olmak üzere üç defa kustu. Battaniyeyi yıkadım. Biraz rüzgar vardı ama şapkası, montu vardı üzerinde. Üşüttü mü acaba diye endişeliyim. Eşim hasta ettik çocuğu sen istedin diye çıktık, kışın çocuk evden dışarı mı çıkarmış diyip durdu. Ona da ayrı kıl oldum.

Gün güzel baslamis ama keyifsiz bitmis canim cok gecmis olsun
Esine bakma sen ne alakasi var hasta olacak olan her türlü olurdu annesi kadar iyiligini dusünemez herhalde.

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir. Yolunuz uzunca yol da tutmuş olabilir

Zeytinyağı ılıtıp bi bezle koyabilirsin canım karnına iyi gelir. Ya da yağsız tuzsuz yumurta pişirip koymak da iyi geliyor üşütmeye

Yeni haftaya yeni hedeflerle başlıyorum kızlar inşallah gerçekleştirebilirim
*bundan sonra her pazartesi perşembe oruç tutacağım inşallah. Oruç tutmadığım günlerde de aralıklı oruç yapacağım.
*oğlanın gündüz emzirmelerini kaldırıp yavaş yavaş memeden keseceğim.
*her gün 5 sayfa da olsa kitap okuyacağım

Gün güzel baslamis ama keyifsiz bitmis canim cok gecmis olsun
Esine bakma sen ne alakasi var hasta olacak olan her türlü olurdu annesi kadar iyiligini dusünemez herhalde.
Çok teşekkür ederim. Evet biraz kötü bitti gün. Buna şükür Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir. Yolunuz uzunca yol da tutmuş olabilir
Çok teşekkür ederim. Yolumuz uzundu neredeyse iki saat git-gel oldu. Daha uzun süren yolculuklarımız oldu daha önce hiç araba tutmamıştı ama olabilir de.
Zeytinyağı ılıtıp bi bezle koyabilirsin canım karnına iyi gelir. Ya da yağsız tuzsuz yumurta pişirip koymak da iyi geliyor üşütmeye
Tavsiye için teşekkürler. Şimdi emip uyudu. Uyanırsa duruma göre deneyeceğim dediğinizi. Yumurtayı nasıl yapıyoruz omlet gibi mi? İlk defa duydum.

Yağsız tuzsuz kavurup bi bezin üstüne koyuyorum ben ılıkken karnına sarıyorum 2 saat kadar bekletiyorum. Annem bizi bununla büyüttü hâlâ daha üşütsem yaparım kendime de bulantıyı hemen alıyor

Çok teşekkür ederim. Aklımda bulunsun. İlk defa duyduğum bir yöntem olduğu için unutmam zaten.

Bahanesi olmuş hiç canını sıkma
*oğlanın gündüz emzirmelerini kaldırıp yavaş yavaş memeden keseceğim.
Bu kısmı "memelerimi keseceğim" okundum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…