Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdi nasıl canım?

Çook yorgunum bu yüzden çamaşır makinesi ödevini alayım ben.Ev temiz ama dün annemlerdeydik galiba o yüzden ortalığı topladım.Çamaşırlar katlanıp yerleştirildi bulaşıklar makineye atılcak.

Geçmiş olsun canım.Benim oğlum da çok hassas hemen hastalanır.Soğuk havada çocuklar dışarı da bizim ki evde yine de hep hasta.Nerede hata yapıyoruz bilemiyorum.

Günaydınlarrrt çiçeklerrr güzel bir hafta olsunnn.

Evde taş üstüne taş bırakmadım. Herşeyin yerini değiştirdim. Bayılıyorummm yaa. Puzzle gibi evi orda sürüklüyorum.
Maşallah nereden geliyor bu enerji Benim gençliğim geldi aklıma..Not düşeyim 27 yaşındayım.

Nevresimleri çıkardım attım banyoya ve bir sorgulamaya girdim ne zaman çıkarım allah bilir

Bisiler yapmali cikmali ordan

Yatağa gerimi dönsek yatınca belkim unuturuk

Bu fikri çok sevdim ya Nego duymasın ama

kanepede işi görür ucuna kıvrılsak

Bu saatten sonra uyuyunca gafaya iyi gelmez.

Ama ben 3 buçukta yattım bana iyi gelebilir

Çok uykudan bahsettik canım çekti ben gidip yarım saat 1 saat bilemedin 2 saat uyuyayım

Battaniye ele hooş

makinelerimi sildim. temiz. Evi dip köşe yapaöayacağım çünkü küçük çocuğum anleiyat oldıu bugün. yeni çıktı. inşallah eve geçince devamkeeee ödevlere.

Öğleye kadar yaptıklarım
bulaşık makinesini boşalttım
oğluma kahvaltı hazırladım yedirdim
hem bizim hem oğlanın nevresimleri çıkardım
yatakları süpürdüm
temiz nevresimleri taktım çıkanları makineye attım
tüm evi dip köşe süpürdüm
koltuk aralarını ince başlıkla süpürdüm
oğlumu yıkadım şimdi uyutuyorum
makinedekiler çıktı beşiğin korumalıklarını attım

Mutfağın yerlerini silip derse oturacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…