Çok sağol canım
Teşekkür ederim. geniz eti içindi fakat bademcikler alındıGeçmiş olsun önemli bir durum değildir umarım.
Bekleme yapma devam etKalpten gönülden yoldan heryerden geliyorum efooooo
Geçmiş olsun mühim bir durum değildir inşallah diye yazacaktım sonradan gördüm yazdığınımakinelerimi sildim. temiz. Evi dip köşe yapaöayacağım çünkü küçük çocuğum anleiyat oldıu bugün. yeni çıktı. inşallah eve geçince devamkeeee ödevlere.
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkür ederim. geniz eti içindi fakat bademcikler alındıbirde tek kulağa tüp takıldı. ama şükür ki bitti ve yanımda uyuyor şimdi.
Beeeeen beeeennn beeennnSaat 13 de benimle ev süpürmeye var mısınız kardeeeşlerimmmmm
Negooooo seni kıtlarım negoooooooooooSen her gün sayfaya gelmezsen totonu kesicem artık
Bekleme yapma devam et
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ameliyat kolay densede anne babalar için tedirgin edici yıpratıcı bir süreç oluyor. Tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim. geniz eti içindi fakat bademcikler alındıbirde tek kulağa tüp takıldı. ama şükür ki bitti ve yanımda uyuyor şimdi.
KalkamadımBeeeeen beeeennn beeennn
Geçmiş olsunTeşekkür ederim. geniz eti içindi fakat bademcikler alındıbirde tek kulağa tüp takıldı. ama şükür ki bitti ve yanımda uyuyor şimdi.
Geçmiş olsun sizedeMerhaba. Bugün yiyeceklerimizi yanımıza alıp deniz kenarına kahvaltıya gittik. Akşam gelince dünden kalan yemeğin yanına ek yapıp yedik. Evden çıkmadan önce yatağı toplamıştım. Gelince de tuvaleti temizledim. Kızım biri şiddetli olmak üzere üç defa kustu. Battaniyeyi yıkadım. Biraz rüzgar vardı ama şapkası, montu vardı üzerinde. Üşüttü mü acaba diye endişeliyim. Eşim hasta ettik çocuğu sen istedin diye çıktık, kışın çocuk evden dışarı mı çıkarmış diyip durdu. Ona da ayrı kıl oldum.
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun sizede
Benim piçağımla beni vurma negooooooSen her gün sayfaya gelmezsen totonu kesicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?