Ücretsize ayrılacağım canım kimse yok bakaca
Aaaa bu kadan miniş olduğunh bilmiyordum güle güle büyüt canımmÜcretsize ayrılacağım canım kimse yok bakacak
Kitapcılarda oyun kitleri var hazır maket koleye yapımı için boncuk var bir de pullardan resimler var hazır oluyor biz onlarla çok oynadıkİyi aksamlar kizlar
Nego Bir sey sorcam size. Anaokulunda yapilabilecek etkinlik tavsiyesi verebilir misiniz? Minnak yegenim icin soruyorum. Hepimiz dusunuyoruz ama henüz bulamadik kek börek yapmislar. Maket, resim, deney tarzi seyler de olabilir
İyi aksamlar kizlar
Nego Bir sey sorcam size. Anaokulunda yapilabilecek etkinlik tavsiyesi verebilir misiniz? Minnak yegenim icin soruyorum. Hepimiz dusunuyoruz ama henüz bulamadik kek börek yapmislar. Maket, resim, deney tarzi seyler de olabilir
Canım balon sirke karbonat ve şişeyle yapılan bir deney var, benim çocuklar bayılıyor ona.İyi aksamlar kizlar
Eki Görüntüle 2967141 Eki Görüntüle 2967142 Eki Görüntüle 2967143 Eki Görüntüle 2967144 Eki Görüntüle 2967145
Canım kardeşime sordum okul öncesi öğretmeni bunları attı
Sabah yapıyorlar ameliyati genelde.Kızlar selamlar
Boş günüm olur dedim ama 4e kadar boş yatak bekledik doluydu yataklar ancak elime aldım
Anestezi stresim azaldı gibi dua edin ne olur
Yarın ameliyat saati beli değil akşam 8/10 arası çıkış yapicaklarmis
Ne olur ne olmaz diye
Saat bilmemek daha stresli ama.ne yapcan oda arkadaşı da konuşkan baya vakit geçti
Kitapcılarda oyun kitleri var hazır maket koleye yapımı için boncuk var bir de pullardan resimler var hazır oluyor biz onlarla çok oynadık
Tabi evde bunlara benzerleri yapılabilir
Aklıma birde şey geldi origami dergisi var içinden renkli kağırtlarıyla birlikte çıkıyor çok zevkli bazen kendim için bile alıyorum migrosta
Bilim çoçuk dergisinin içindede zevkli oyunlar çıkıyor
Eki Görüntüle 2967141 Eki Görüntüle 2967142 Eki Görüntüle 2967143 Eki Görüntüle 2967144 Eki Görüntüle 2967145
Canım kardeşime sordum okul öncesi öğretmeni bunları attı
Ayy cok tesekkur ederim kizlar fikirlerin hepsi birbirinden güzel iyi ki sormusumCanım balon sirke karbonat ve şişeyle yapılan bir deney var, benim çocuklar bayılıyor ona.
Gecmis olsun canım inşallah hayirlisiyla girer cikarsinKızlar selamlar
Boş günüm olur dedim ama 4e kadar boş yatak bekledik doluydu yataklar ancak elime aldım
Anestezi stresim azaldı gibi dua edin ne olur
Yarın ameliyat saati beli değil akşam 8/10 arası çıkış yapicaklarmis
Ne olur ne olmaz diye
Saat bilmemek daha stresli ama.ne yapcan oda arkadaşı da konuşkan baya vakit geçti
Sagol canm valla bilmemezlik saati iyi mi degil mi bilemiyorum ya ama karmaşık duygular işteTubismavis sabah olur diye tahmin ediyorum. Akşamdan yatmışsın ya. Onlar sıraya koymuşlardır. Allah kolaylık versin canım
Dutum bana bir yasin okur musun çok dardayım bacım 5 yasin okumam gerek bugün hepsi üstüme üstüme geliyorHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün süpürge yaptım silgi yapmadım
Yataklar toplandı ev havalandı
Çiçekler sulandı
Elektrik düğmeleri silimdi
Mutfak toplandı
Bulaşık makinası boşaldı
Poğaça yapıldı
Markete gidildi
3 litre su içildi
Diyete devam
Kitap okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?