Kuzum bende bugün regl oldum. Yoksa kurban olsun sana 1 değil 3 tane okurdum . Ne zamana kadarDutum bana bir yasin okur musun çok dardayım bacım 5 yasin okumam gerek bugün hepsi üstüme üstüme geliyor
Yasin topigine mazeretli yakalininca biriktikce birikti. Bugün başlayacağım inşallah okumaya.
Yardım etse birileri çok memnun olurum.
Diğer arkadaşlara da duyurulur yasin alıp beni mutlu etmek isteyen var mı daha sonra da ben sizin için okurum ödeşiriz canikolarim?
Okumus kadar oldun kuzu inan çok mutlu etti msjinKuzum bende bugün regl oldum. Yoksa kurban olsun sana 1 değil 3 tane okurdum . Ne zamana kadar
Ben de lohusayım yoksa okurdum hemşehrim için.Dutum bana bir yasin okur musun çok dardayım bacım 5 yasin okumam gerek bugün hepsi üstüme üstüme geliyor
Yasin topigine mazeretli yakalininca biriktikce birikti. Bugün başlayacağım inşallah okumaya.
Yardım etse birileri çok memnun olurum.
Diğer arkadaşlara da duyurulur yasin alıp beni mutlu etmek isteyen var mı daha sonra da ben sizin için okurum ödeşiriz canikolarim?
Güvenebileceğim biri olsa dert değil de tanımadığım emin olmadığım kimseye emanet edememBüyük kız için de çok iyi olur beraber büyümüş olurlar .
Çok güzel düşünmüssun.
Bende öyle yapmıştım.
Zaten maaşlar zamlar karşısında eridi.
Bakicidan ucuza gelir iki çocuk sana.
Allah razı olsun canım çok küçük daha dediğin gibiAaaa bu kadan miniş olduğunh bilmiyordum güle güle büyüt canımm
Keşke yardımcı olabilseydim bitanemOkumus kadar oldun kuzu inan çok mutlu etti msjin
En kısa sürede okumam lazım işte gülüm günü yok
Ben de lohusayım yoksa okurdum hemşehrim için.
Keşke yardımcı olabilseydim bitanem
İyi aksamlar kizlar
Nego Bir sey sorcam size. Anaokulunda yapilabilecek etkinlik tavsiyesi verebilir misiniz? Minnak yegenim icin soruyorum. Hepimiz dusunuyoruz ama henüz bulamadik kek börek yapmislar. Maket, resim, deney tarzi seyler de olabilir
Okuma isteğiniz bile yeter kuzular ⚘⚘⚘
Bonusum ⚘⚘⚘Okurum bi tane nur
Babam hastanede ona okuycam zaten bi tane sana okurumBonusum ⚘⚘⚘
Aşk
Allah razı olsun kuzu elimde Kuran var ben de şimdi başlıyorum.
Ne mutlu ettin bilemezsin
Geçmiş olsun canım, nasıl durumuBabam hastanede ona okuycam zaten bi tane sana okurum
Geçmiş olsun kuzu neyi var babanın?Babam hastanede ona okuycam zaten bi tane sana okurum
Geçmiş olsun kuzu neyi var babanın?
Rabbim çabucak şifa versin canım,Anjio yapıldı stent takıldı rutin işlem olarak yoğun bakımda bu gece.
İyi şükür ama işte orda olması...
Amin canım, amin. Yalnız mı yaşıyor baban, var mı yanında biriAllahım başka imtihanlara koymasın
Amin canım, amin. Yalnız mı yaşıyor baban, var mı yanında biri
Cok geçmiş olsunAnjio yapıldı stent takıldı rutin işlem olarak yoğun bakımda bu gece.
İyi şükür ama işte orda olması...
Tenefüs nerelisinBen de lohusayım yoksa okurdum hemşehrim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?