Ha haKonuları mı hortlatıyon kız
Bu zamanda iş bırakılır mı? İşi bırakıp kalkıp gidilmez. Bebek de var. Siz ücretsiz izinden dönene kadar işi bırakmamalı. Sonra siz çalışırken başka iş kurmaya çalışabilir. Yani eve gelir olmalı mutlaka. Elinizdekini eritmek mantıksızlık tabiki.Eşim işinden memnun değil. Bende ücretsizdeyim. Annemler de bırakın işi kalkın gelin diyorlar. İş kurana kadar idare ederiz diyorlar.
Öte yandan da eşimle öyle böyle burda idare edelim. Küçük bebek var evde. Maddi olarak sıkışırsak ağırımıza gider diye düşünüyoruz.
Dibimizde biraz birikmişliğimiz var. Ama kriz de var o biçim hemde.
Durduğumuz yerde duralım mı bu cesareti gösterelim mi bilmiyoruz. İkimizde izmirliyiz. Aileler akrabalar hep orda. İzmire gitmek istiyoruz ama böyle havada kalmak. Tutuncak birşey olmaması sıkıntı. Eşim iş kursa da tutunması zaman alacak. Hele de bu kriz de. İyi bir iş bulsa girse yönetici vasfı var. O zaman çok rahat ederiz ama iş yok ki. Gidip yerinde araştırması lazım. Görüşmelere gitmesi lazım. İşten çıkarsa neyle geçincez. Elimizdekini eritmek mantıklı mı gibi gibi sorular
Kızlar şöyle bir yazınca anladım ki A ve B şıkkı azmış. Bikaçtane daha koymam lazım. Çok parametre var.
Hayırlısıyla olur inşallahBir de atanmak istiyorum
Ben patates kızartması yaptım kahvaltı yapıcamBugün herkese temizlik yaptıracağım. Kimseyi oturtmayacağım. Yaşasın temizlik.
Bende dünkü tostu beğenmedim bügün ben yapıyorumBen patates kızartması yaptım kahvaltı yapıcam
Oturacaz oturduğumuz yerdeBu zamanda iş bırakılır mı? İşi bırakıp kalkıp gidilmez. Bebek de var. Siz ücretsiz izinden dönene kadar işi bırakmamalı. Sonra siz çalışırken başka iş kurmaya çalışabilir. Yani eve gelir olmalı mutlaka. Elinizdekini eritmek mantıksızlık tabiki.
Ben patates kızartması yaptım kahvaltı yapıcam
Ben de demin tost gömdüm Allah affetsinBende dünkü tostu beğenmedim bügün ben yapıyorum
Burda da bugün sabah 7 gibi o kadar ılıktı ki cok sasirdim hep evi havalandirdimEki Görüntüle 2967966
Ayyy kızlarr bu havaya nolmuş böyleemaşallahhh hem soğuk hem sıcak.
Oruca bir müddet ara vermek zorunda kaldım. Tatile girdim anlarsınız ya
Güneşi gören masum köylü olarak hemen kokulu bir çay yaptım. Buyrun gelin beraber içelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?