- 24 Mart 2020
- 10.035
- 36.336
- 598
- 32
O dağ bende de var. 5 makine oldu.Selam kızlar size çamaşır daginin içinden yazıyorum
Ortaya alalım
Gel gel çok var bebeli koştur koştur iş yapan anne bu topikte
Yok ya hu acıtmıyoruzOrtaya gelemem şartlar bana ağır şu an için
Hoş geldin canım
Kaç aylık seninki, bu hayata tutunmak mı emin değilim duşa girmek istiyordum bugün de nasip olmadı meselaHoş geldin canımBizim bebeler küçük ufaktan ufaktan hayata tutunuyoruz
Ne bileyim ilk sayfayı okudum dip bucak, görevler falan yazıyordu daha fazlasına dayanamadımYok ya hu acıtmıyoruz
Geleyim izleyim bakalım sizleriGel gel çok var bebeli koştur koştur iş yapan anne bu topiktemesela ben
80 günlük canım ekim annelerinde vardık ikimiz de hoş ben Eylül’ün sonunda doğum yaptımKaç aylık seninki, bu hayata tutunmak mı emin değilim duşa girmek istiyordum bugün de nasip olmadı mesela
Gazı var mı seninkinin de80 günlük canım ekim annelerinde vardık ikimiz de hoş ben Eylül’ün sonunda doğum yaptım
Kızım kadar gazlı değil şükür de huysuz uyumuyor yoruyor beni kızım patlayacak sanırdım ağlamaktan çok iyi anlıyorum seni kaç kere acile gitmiştik idrar kan tahlilleri film çekiliyordu bağırsak gaz dolu lavman yapılıp rahatlayınca uyuyorduGazı var mı seninkinin deçok zorluyor beni gazlı bir kızım var doktorun biri kolik dedi hatta, öteki kolik diyemem daha dedi. Kolik heralde
Maşallah 3 kiloMerhabalar
Sabah erken kalktım yatakları topladım
Odalar havalandı etraf toplandı
Toz alımdı
Aynalar silindi kapı kolları silindi
Mutfak toplandı
Dip köşe süpürüldü silindi
Mutfak dolaplarının kapakları silindi
Buz dolabı temizlendi
Çamaşır toplandı yerleşti
Yenileri yıkandı
Banyo tuvalet trmizlendi banyo paspası yıkandı
Çöpler döküldü
3,5 litre su içildi
Kitap okuyamadım
3 kilo vermişim
Diyete devam
3 hafta ya yakın oldu canım aralıklı oruç yapıyorumMaşallah 3 kiloNe kadar zamanda verdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?