Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şimdiye kadar yaptıklarım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
Kahvaltı öncesi tüm camları actım
Yatakların içini havaladırdım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Bulaşıkmak makinesine yerleştirip çalıştırdım ocağı sildim yemeğin ön hazırlığını yaptım
Yatakların çarşaflarını sirkeledim topladım
Tüm odaları topladım tozunu aldım
Koldukları yapışkan rulo ile üzerlerini tozunu aldım (bu ürünü yeni kullanıyorum menun kaldım böyle süpüremediğim zamanlar hiç değilse tozu alınıyor çıkan bantlar hiç iç açıcı değil )
Çamaşırı serdim kuruyanları topladım
İki banyoyu anası ağlarmasamda bağrını sızladı çamaşır suyuyla ovdum yerlerini elimle sildim paspasını serdim
Robot tüm evi süpürdü
Bugün günlük temizlik yaptım kendimi ütünün buharlı kollarına atacağım
Yarın kismet olursa detaylı temizlik yapayım

Son düzenleme:
Çok şükür canım benim iyiyim sen nasılsın Doğum günü çocuğu
Ben de iyiyim şükür canım uğraşıp duruyorum bildiğin gibi herüfüm lafla da kutlamadı onu kafama takmaktayım şu an unutmuş olamaz geçen gün hediye alamıyorum ben sana ne alayım diye sormuştu

Ben de iyiyim şükür canım uğraşıp duruyorum bildiğin gibi herüfüm lafla da kutlamadı onu kafama takmaktayım şu an unutmuş olamaz geçen gün hediye alamıyorum ben sana ne alayım diye sormuştu
Mutlu seneler tatlım bugün ise belki 23.59 da kutlayacak tır unutmuş gibi yapıp seni kızdırmak için

Gün daha bitmedi dur. Ne alacağın çok belli aslında baş harfi robot süpürge deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…