- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Sen gelTeşekkür ederim geçen birine Malatyada yeme içme mekan önerilirini görmüştüm o günden beri hayallerimin gadınısınMalatya’ya gelip seni bulup o mekanlarda ölümüne yemek istiyorum
geçmiş olsun canımKızım hapşırıp tıksırıp duruyor boğazım da acıyor dedi. Benimde acıyor hafif burnum da kaşınıyor. İnşallah toparlarız
Geçmiş olsun. Benimki de dün arabada terledi bugün burnu akıyor biraz :/Kızım hapşırıp tıksırıp duruyor boğazım da acıyor dedi. Benimde acıyor hafif burnum da kaşınıyor. İnşallah toparlarız
Saol canımgeçmiş olsun canım
Sizede geçmiş olsun. Bizde cumartesi terledik bugün çıkmaya başladı acısı sanırım :/Geçmiş olsun. Benimki de dün arabada terledi bugün burnu akıyor biraz :/
Kızım hapşırıp tıksırıp duruyor boğazım da acıyor dedi. Benimde acıyor hafif burnum da kaşınıyor. İnşallah toparlarız
Yaa İnşallah hemen hafif geçerTavuk çorbası koydum ocağa hemen. Uyutmaya çalışıyorum uyursa uyanınca içer
İnşallah negom. Yarın da gezmeye gidecektim kaldıYaa İnşallah hemen hafif geçer
Ben değil sen yapacaksın cınım yeni bir telefon alacaksın deseydinDün oğlan telefonumu düşürdü. Ekran gitti karardı adama gösteriyorum napcan şimdi diyo hiç yeni telefon alayım demek yokgıcık oldum
Allahın hakkı 3türUykum varrrr yemek yokkk iş varrrr ödev varrrrr
Pek öyle atraksiyonlara girmez ama hele bi işten gelsin bakalımMutlu seneler tatlımbugün ise belki 23.59 da kutlayacak tır unutmuş gibi yapıp seni kızdırmak için
Nasıl düşünemedim bunu yaGün daha bitmedi dur. Ne alacağın çok belli aslında baş harfi robot süpürge deseydin
Çok sağol canım geçmiş olsun miniğineDoğum günün kutlu olsun süpürge
amin amin çok amin
Gadın gibi gadınSen gelben sana özel restorand kapatayım
Teşekkür ederim canımÇok sağol canım geçmiş olsun miniğine
Demedim maalesef çok gıcık oldum hiç kaşınmadı yaBen değil sen yapacaksın cınım yeni bir telefon alacaksın deseydin
Zeytinyağının içine sarımsak ezip ayak altlarına sürmek iyi geliyormuş geceTeşekkür ederim canım
Zeytinci ailenin geliniyim fakat evde zeytinyağ yokZeytinyağının içine sarımsak ezip ayak altlarına sürmek iyi geliyormuş gece
Geçmİş olsun canımZeytinci ailenin geliniyim fakat evde zeytinyağ yokbulursam yapayım
Saol canımGeçmİş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?