Ay evetBu telgraf çiçeği türünün zebrina olanı aşağı sarkması için ve yapraklarının rengine bayıldığım için bunu aldım.
Güneş görünce yaprakların orta kısmı renklenicek.
Pembe telgrafın yaprakları da çok güzel ama sarkmıyor o.
Eki Görüntüle 2971013
Aaa bonus bundan istiyorum ben de görüntüsüne bayılıyorum yazın balkon tavanından asılan saksım var onun yerine koymayı düşünüyorumBu telgraf çiçeği türünün zebrina olanı aşağı sarkması için ve yapraklarının rengine bayıldığım için bunu aldım.
Eki Görüntüle 2971013
Sen herşeyi boşver bir sera al en iyisiD u t bir de telgraf çiçeğinin tamamen mor olanı var kara sevda deniyor bir de ondan alacağım inşallah
Ayy evet onu da gördüm çok güzelD u t bir de telgraf çiçeğinin tamamen mor olanı var kara sevda deniyor bir de ondan alacağım inşallah
Ay evetbi.de şu var ama bu ne bende bilmiyom kadifemsi tüylü yaprakları annem dedi büyüsün sarı renkli çiçeği olıyoEki Görüntüle 2971014
Gecen ay pembe yapraklısı mikrosta vardıAaa bonus bundan istiyorum ben de görüntüsüne bayılıyorum yazın balkon tavanından asılan saksım var onun yerine koymayı düşünüyorum
Bakalım nasıl olacakBuda tüylü telgraftır belk az büyüsün yapraklarına bakarsın aynı mı diye.
Ama pempe açıyodu o
2.pozitif le sınıf kapanıyormuş gidip kızı almam gerekiyor. Baştan deselerdi keşke hiç gitmezdi
Hiç piş pişlamadımay anasına sevdirsin kendini
Kv vermişti bana nasıl çoştu büyüdü çok güzel oldu. Sonra çiçeğe baktıkça kv yi hatırlıyorum ablama verdimBu telgraf çiçeği türünün zebrina olanı aşağı sarkması için ve yapraklarının rengine bayıldığım için bunu aldım.
Eki Görüntüle 2971013
2.pozitif le sınıf kapanıyormuş gidip kızı almam gerekiyor. Baştan deselerdi keşke hiç gitmezdi
Benim ödevler birikti kapılar fırın baharatlı hep yapsam iyi olacak16 aralık ödevi
Baharatlık temizlemek
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Kelebekmf
T Tubiskooo
@Ysf42
Benim telgraf böyle mor, ne kadar güneş o kadar mor oluyor. Güneş görmezse yeşil. Çok arsız çabuk çoğalıyor. Sarkık sevmiyorum sık sık dikiyorum o yüzden daha düzgün duruyor. Pembe çiçek açıyor, sabah açıyor akşam kapanıyor çiçekleri.Bu telgraf çiçeği türünün zebrina olanı aşağı sarkması için ve yapraklarının rengine bayıldığım için bunu aldım.
Eki Görüntüle 2971013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?