Alta dem üste su koyarsa
heee var. Hem evde hem iş yerinde arçelik. Çok memnunumVar mı çaycın?
dedim kaynayınca çeker, yarım fincan fazla koydum. ÇekmediHiç değilse ölcüye uyuyorlar sen
kız çayı iyi yapıyorum. Günde en az 20 bardak içiyorum zatenAlta dem üste su koyarsa
Yani bir macara peşinde koşmuyorsunkız çayı iyi yapıyorum. Günde en az 20 bardak içiyorum zaten
Şimdiye kadar hiç böyle bir şey aklıma gelmedidedim kaynayınca çeker, yarım fincan fazla koydum. Çekmedi
bak ne kadar yaratıcıyımŞimdiye kadar hiç böyle bir şey aklıma gelmedi
Kahve koyarsan çoğalacağı sanki daha mantıklı
Mecara arıyosunbak ne kadar yaratıcıyımtopiği kahveden soğutmama ramak kaldı
Açıklama için miİşi gücü bıraktık ekrandayız
Açıklama için mi
Evet canım
Evet alabiliyorum evde bir sürü varKızlar siz kahve alabiliyor musunuzbundan sonra bir fincana 1 çay kaşığı kriz geçene kadar ölçümüz bu
Zengin kızz bana da verseneeEvet alabiliyorum evde bir sürü var
Cilit bang iyi marka ciddencilit bang döküp fırını ısıttım biraz. Yağlar çok güzel çözüldü
Anammm çok onure oldumCilit bang iyi marka cidden
Şokun kendi kahvesini alıyorum valla gayet güzel. İlle Mehmet mi Ahmet mi neyse o efendi olmasına gerek yok banaKızlar siz kahve alabiliyor musunuzbundan sonra bir fincana 1 çay kaşığı kriz geçene kadar ölçümüz bu
Valla canım vaziyet ortada. Bir kişi 4250 ile anca geçinecekmiş. Zamlar is cominnnggg.Şokun kendi kahvesini alıyorum valla gayet güzel. İlle Mehmet mi Ahmet mi neyse o efendi olmasına gerek yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?