GeliyorumLimonum var canım sen gelkocam limonlu içiyor da
Enfeksyon varsa bağışıklığı düşmüştür inşallah bir kaç güne o da gecerÇok şükür iyi bir daha kanama olmadı ama soğuk algınlığı da var ya öksürük başlayacak galiba ara ara öksürüyor
Dikkat et bariSürdüm yaptım canım oldu mu geçmiyor bir kaç gün
Sağol canımGeçmiş olsun negom
İğne olursam ancaNego kas gevşeticiler falan fayda etmiyor mu boynuna
Dikkat et bari
İnşallah antibiyotik başladık mecbur. Öksürük için de gece sarımsak zeytinyağı sürücem fayda eder inşallahEnfeksyon varsa bağışıklığı düşmüştür inşallah bir kaç güne o da gecer
Yaptırsan ya o zaman o kas ağrısı kötü oluyorSağol canım
İğne olursam anca
Acillik olacak kadar değil şimdilik. Yarın sağlık ocağına gidicem mecburen o zaman bakarım duruma göre yaptırırım bir tane:)Yaptırsan ya o zaman o kas ağrısı kötü oluyor
Antibotik içindeki kullanım propetüsünde yazar belki alt sonum üst solunum idrar yolları içine alan antibiyotikler var belki öyledirİnşallah antibiyotik başladık mecbur. Öksürük için de gece sarımsak zeytinyağı sürücem fayda eder inşallah
Ama demli içmiyorum, saman sarısı20 miOoo üstadım bundan sonra idolüm sensin
Yapmadın mı ben şokGetirSebep olursun benimkide aradan çıkar
Bu hafta yapamadım
Sırf dem içiyorumAma demli içmiyorum, saman sarısı
Ni dimek yapmadım, cızzzzGetirSebep olursun benimkide aradan çıkar
Bu hafta yapamadım
Senin 1 bardak benim 20ye denkSırf dem içiyorum
Şöyle iki parmak lütfen su koyuyorumSenin 1 bardak benim 20ye denk
Biri sabote ediyorNi dimek yapmadım, cızzzz
Nesi şok bunun konu direk siyasi değil mi kelebek?
Kimse sana kötü bişey demedi sen emojiyle gülerek zengin deyince, kahve alabiliyomusunuz deyince pek hoş olmadı.
Bunu söylediğimiz için gidiyosan kendin bilirsin
Siyaset değil ülkenin gündemi bu. Hayatın gerçeği. Kriz gerçeğini yok saymıyorum. Mizah da göreceli. Saygı duyuyorum. Siz de beni tanımıyorsunuz. Benim de içim dışım birdir. Herşey dilimde. Keyfimce konuşuyorum. Topiğe uygun değilmiş. Saygı duyuyorum. Polemiğe girmek istemiyorum. Kendinize iyi bakın.Siyaset yapmıyorsan üzerine alınacağın bir mevzuda yoktur o zaman değil mi? Mizah olarak algılamıyorum ben bu tür yaklaşımları, kara mizah sanırım.
Genel bir uyarı yaptım beni tanıyanlar bilir dümdüz yazarım lafı dolandırmaktan hoşlanmıyorum. Durum mesajları yeterince nahoş bir hal aldı, konumda aynı muhabbetlerin yapılmasını istemediğimi belirtmek en doğal hakkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?