Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese hayırlı akşamlar

Günün raporunu vereyim:
Kahvalti+bulaşık +evi havalandirma+makineden çıkan çamaşırları serme+

Baharatliklari ve baharatlik cekmecemi temizleyip tekrardan düzenleme ( Nego canın odevi)
Yasin okuma
Çocuğu okuldan alma
Şimdi uzandım biraz. iftarı bekliyorum yemeğim dünden çok vardı o konuda şanslıyım

Siyaseti algıyı siyaset sayfasında yapın lütfen, ben konumda bu konuları istemiyorum. Ha yok nego sen istemiyorsan bende bunu kabul etmiyorum diyen varsa selametle.
Siyaset mi. Şoktayım. Siyasetten nefret ederim. Hiç bir tarafa da taraftar olmadım şimdiye kadar. Yaptığım şey toplumun dilindeki mizah sadece hayatın içinden. Bu tavır beni çok üzdü. Nego artık etiketlemene gerek yok. Dediğin gibi selametle.

Nesi şok bunun konu direk siyasi değil mi kelebek?
Kimse sana kötü bişey demedi sen emojiyle gülerek zengin deyince, kahve alabiliyomusunuz deyince pek hoş olmadı.
Bunu söylediğimiz için gidiyosan kendin bilirsin

Siyaset yapmıyorsan üzerine alınacağın bir mevzuda yoktur o zaman değil mi? Mizah olarak algılamıyorum ben bu tür yaklaşımları, kara mizah sanırım.
Genel bir uyarı yaptım beni tanıyanlar bilir dümdüz yazarım lafı dolandırmaktan hoşlanmıyorum. Durum mesajları yeterince nahoş bir hal aldı, konumda aynı muhabbetlerin yapılmasını istemediğimi belirtmek en doğal hakkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…