Zengin mi??? Bilmem ne markalara lüzum görmüyorum algıya lüzum duymuyorum.4250 olmuş asgari hanımlar. İşverenlerin gözü yaşlı
Zengin kızz bana da versenee
Valla canım vaziyet ortada. Bir kişi 4250 ile anca geçinecekmiş. Zamlar is cominnnggg.
Uşağımla bakışcaz artık mama mı kahve mi.
Senin durum nereye gitmişProfilde yazılıyor yeteri kadar kelebek burda gerek yok.
Kahve muhabbeti de biraz abartı oldu.
Kazen abi üflemiş hepimize herkesin ki gitmişSenin durum nereye gitmişbir kurabiye hamuru yapayım dedim uçmuş
Ben göremedimKazen abi üflemiş hepimize herkesin ki gitmiş
Ne zamandı ameliyat?Yanlış alıntı oldu
Gözüm zorluyor artık olsamda kurtulsam
Bu gün ben aradım cidden artık zorlanıyorumNe zamandı ameliyat?
Cok geçmiş olsun.Bu gün ben aradım cidden artık zorlanıyorum
Pazartesi size dönüş yapılır dedi sekreter
Siparişi bekliyorlar sanırım
Çok teşekkür ederim canımCok geçmiş olsun.
Aç karnına bende Türk kahvesi içemem midem bulanıyor,granül içebiliyorum ama kahveyi ikindi de içerim geneldeAma aç karnına
Siyaset mi. Şoktayım. Siyasetten nefret ederim. Hiç bir tarafa da taraftar olmadım şimdiye kadar. Yaptığım şey toplumun dilindeki mizah sadece hayatın içinden. Bu tavır beni çok üzdü. Nego artık etiketlemene gerek yok. Dediğin gibi selametle.Siyaseti algıyı siyaset sayfasında yapın lütfen, ben konumda bu konuları istemiyorum. Ha yok nego sen istemiyorsan bende bunu kabul etmiyorum diyen varsa selametle.
Siyaset mi. Şoktayım. Siyasetten nefret ederim. Hiç bir tarafa da taraftar olmadım şimdiye kadar. Yaptığım şey toplumun dilindeki mizah sadece hayatın içinden. Bu tavır beni çok üzdü. Nego artık etiketlemene gerek yok. Dediğin gibi selametle.
Ben de yerli mali icin acma yapiyorum yarina. Aksam yemeginide aradan cikarmis olcamBitiremedim geçmişi, yerli malı için kurabiye yapıcam küçük de yanımda kitap okuyor uçtum ben
Siyaset yapmıyorsan üzerine alınacağın bir mevzuda yoktur o zaman değil mi? Mizah olarak algılamıyorum ben bu tür yaklaşımları, kara mizah sanırım.Siyaset mi. Şoktayım. Siyasetten nefret ederim. Hiç bir tarafa da taraftar olmadım şimdiye kadar. Yaptığım şey toplumun dilindeki mizah sadece hayatın içinden. Bu tavır beni çok üzdü. Nego artık etiketlemene gerek yok. Dediğin gibi selametle.
Oh mis eline sağlıkBen de yerli mali icin acma yapiyorum yarina. Aksam yemeginide aradan cikarmis olcam
Senin de ellerine saglikOh mis eline sağlık
Çok şükür canım ☺Daha iyi limonsuz geçiciydi diyim şükür 1-2 gün ağrıdı öyle şimdi iyi
Çay yaptım gel içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?