- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
teşekkür ederim canım:)Ben de çok severim hatta zeytin domates ekmek arasına bayılırım miniğin zannımca domates alerjisi var artık yiyemiyorum
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
Dün benim kocam da çorap almış çoraplarım eskimiş diyekaç yıldır bana çiçek çikolata haricinde niye hediye almadığını bir kez daha anladım
Eki Görüntüle 2971555
Çok zevkliymişBen de çok severim hatta zeytin domates ekmek arasına bayılırım miniğin zannımca domates alerjisi var artık yiyemiyorum
Dün benim kocam da çorap almış çoraplarım eskimiş diyekaç yıldır bana çiçek çikolata haricinde niye hediye almadığını bir kez daha anladım
Eki Görüntüle 2971555
bunu makinesiz yaptın değil mi
ayyy bu benim eşimin kardeşi mi ne? bir de sevinerek vermiştir. Gören de der ne veriyor. Geçen haftalarda başıma geldi deBen de çok severim hatta zeytin domates ekmek arasına bayılırım miniğin zannımca domates alerjisi var artık yiyemiyorum
Eki Görüntüle 2971555
Makineyi kim kaybetmiş ben bulayımbunu makinesiz yaptın değil mi
Her zamanki hali canımÇok zevkliymiş
Flamingonun gideri var öbürü yorumsuzÇocuk çorabı değil yanlış anlaşılmasın ben de ilk bakışta kızımıza aldı sandım36-40 I görünce bana mı aldın dedim ben şok düz renk çorap giyen karısına flamingolu çorap oy ben ne edem
Çok kaynamıştır köpük yukarı kalktığı an kapatmak gerek o makineyi birkaç saniye daha devam ediyor çünkü köpürmesi o makinelerdeMakineyi kim kaybetmiş ben bulayım
Sinbonun cezve şeklinde olanı var, bir kere kullandım bulaşık suyu gibi oldu
tüü sana teyo tüüüMakineyi kim kaybetmiş ben bulayım
Makineyi kim kaybetmiş ben bulayım
bana da eltim getirdi ev hediyesiMakineyi kim kaybetmiş ben bulayım
Anında köpürtüyor zaten hızlı pişen kahvenin ne tadı olacak kiÇok kaynamıştır köpük yukarı kalktığı an kapatmak gerek o makineyi birkaç saniye daha devam ediyor çünkü köpürmesi o makinelerde
Sevmedim onda ki tadı benben hep onla yapiyomcezvede köpük olmuyo negom:)
Eltin bir gelmiş tam gelmişbana da eltim getirdi ev hediyesi
çaresi olmayanlar olabilir, ne yani içine tükürerek mi köpük yapalımSevmedim onda ki tadı ben
Bu arada sen hala gelmedi dediğin zaman yazmamıştım, hediye almamıştır henüz ondan gelmemiştir diye düşünmüştümbana da eltim getirdi ev hediyesi
he he düşünce gücüyle getirttim kadınıEltin bir gelmiş tam gelmiş
Geçmiş olsun şamdaniyiyim canım sen nasılsın:)
hastayım biraz da raporluyum evde yatıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?