cezvede köpük olmuyo negom:)
Sorun şu ki onda da benimki köpürmüyor teyoçaresi olmayanlar olabilir, ne yani içine tükürerek mi köpük yapalım
ya hediye mühim değildi, durumları çok iyi değil. Ben diyaloğumuza göre öylesine gelsin istiyordum.Bu arada sen hala gelmedi dediğin zaman yazmamıştım, hediye almamıştır henüz ondan gelmemiştir diye düşünmüştüm
Patiklerim daha şıkFlamingonun gideri var öbürü yorumsuz
Ben sana yollarım çorapPatiklerim daha şıkçorapsızlıktan patiğe dadandım adam hayrına çorap almış bana dışarı çıkamıyorum bebelerle internettten alıp 5 liralık çoraba 10 lira kargo ödemek istemiyorum çocuklara internetten kıyafet alışverişi yapınca araya sıkıştırayım bari
Eki Görüntüle 2971577
Kocam almış flamingoluBen sana yollarım çorap
Hayırlı cumalarHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2971452
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Tubiskooo
@Ysf42
Onun en risksiz hediyesi çiçek ya da çikolata bunlardan başka bir şey görmedim kaç senedirayyy bu benim eşimin kardeşi mi ne? bir de sevinerek vermiştir. Gören de der ne veriyor. Geçen haftalarda başıma geldi de
Çicekli olanı kafasına geçirKocam almış flamingolukıyıp giyemedim
Hak etti Erzurum soğuğunda işe gidiyor iyi olurÇicekli olanı kafasına geçirkulakları üşümesin
onu göremeyen bir Teyo var burdaOnun en risksiz hediyesi çiçek ya da çikolata bunlardan başka bir şey görmedim kaç senedir
Patiklerim daha şıkçorapsızlıktan patiğe dadandım adam hayrına çorap almış bana dışarı çıkamıyorum bebelerle internettten alıp 5 liralık çoraba 10 lira kargo ödemek istemiyorum çocuklara internetten kıyafet alışverişi yapınca araya sıkıştırayım bari
Eki Görüntüle 2971577
ben öyle yapsam, eşim der iyi ki almışım bak bu işe de yaradıÇicekli olanı kafasına geçirkulakları üşümesin
anlat canım, elimizden gelen bişeyse yardım edelimKızlar gece uyumadım bir sıkıntım var nasıl anlatsam bilemiyorumbiraz yanlış anlış anlaşılacak bir konu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?