Herife sinirlenincePazar pazar duta bak çarşaf çarşaf sermiş işlerini
kiz burda alıp ülkelerinde satanlar varmış
malofta dükkanı olan bi bayan öyle diyodu. boşuna kucak kucak almıyorlar yani
Gel şunu 3 leyek benimli.promosyon olarak anasını da alsın yanınaolur valla bir heykelin nesi var iki heykelin de bi numarası yok ama olsun
Bonus biliyon gözlükte görmüyorum bu gün alışverişte çıldırdım inan tel şeriye arpa şehiriye hangisi diyorum bir peynir kutusu alayım terken hepsini devirdimGöz görmeyince gönül katlanıyor kırışıklığa hele merceği takılsın sen görEfser i
Sümüğün donuyor diyom sümüğünkiz benim koca İstanbulda içlik giyiyo. oraya gelsek demekki buzdan heykele donusecek
sizin oraya gelelim de biraz sesi kesilsin bari
Iyyy amele gibi şeyler alıyolar ya
Bonus biliyon gözlükte görmüyorum bu gün alışverişte çıldırdım inan tel şeriye arpa şehiriye hangisi diyorum bir peynir kutusu alayım terken hepsini devirdim
Vay şeeee.. rrrkiz burda alıp ülkelerinde satanlar varmış
malofta dükkanı olan bi bayan öyle diyodu. boşuna kucak kucak almıyorlar yani
Annem bu durumlarda saddam bombamı attı derdi bizeVah vah tüh tüh nasıl üzüldüm
Dağınıklık derken
El göbekde kavuşmuş halde tabiAllah çok şükür
Gel şunu 3 leyek benimli.promosyon olarak anasını da alsın yanına
Kardeşim nassın lan pas vermiyonVallahi hep suç üstü
Bi sen bi ben işte bunu anlayan topikteEl göbekde kavuşmuş halde tabi
Benim annem dağınıklığa başka bişey der de demiym onuAnnem bu durumlarda saddam bombamı attı derdi bize
Aha tamda ondan
Bonus biliyon gözlükte görmüyorum bu gün alışverişte çıldırdım inan tel şeriye arpa şehiriye hangisi diyorum bir peynir kutusu alayım terken hepsini devirdim
Negoya varmadan bizimkiler donaray kıyamam kv yalnız kalmasın benimki de çok iyi dedikodu yapar o da gitsin
sonraNego diyecek ki buranın delisi buraya yetmiyo bide siz gonderdiniz
Rabbim her azam için şükürler olsunAnaa o kadar zorluyo demek az kaldı inşallah bir şahin gibi olacan
Merak etmedim etmirim talaşımBenim annem dağınıklığa başka bişey der de demiym onuiğrenç bişey
Rabbim her azam için şükürler olsun
Ama bu ara artık çok daraldım eşime dedim dr tanıdık ara söyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?