- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Emzirme sıklığını azalta azalta kes canımGünaydın kızlar akşam oğlan beni çıldırttı uyuturken geri gelemedim. Hiçbir şey yapmadan yattım. En kısa zamanda memeyi bıraktırcam artık
Gündüz bazen hiç aramıyor efser ama gece acısını çıkarıyor. Azaltarak kesmek mümkün değil gibi birden kesmeyi düşünüyorumEmzirme sıklığını azalta azalta kes canım
Meme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunuGündüz bazen hiç aramıyor efser ama gece acısını çıkarıyor. Azaltarak kesmek mümkün değil gibi birden kesmeyi düşünüyorum
Cok geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Bu hafta giremedim kusura bakmayın.
Kayıp düştüm ve kendimi sakatladim. Hala tam oturup kalkamıyorum
Ben oğlumun sevmedigi bir ilac vardi ondan sürmüştümMeme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunuöyle kesebildi bir araştır
Bende oğlan emedi kızlarıda yavaş yavaş bıraktırdım Küçük kıza sayarak bıraktırdımBen oğlumun sevmedigi bir ilac vardi ondan sürmüştümyanindan bile gecmedi ondan sonra
Duymuştum adını ama unuttum şimdi. Yarın bi aşıya götüreyim aşının sıkıntısını da atlatalım da başlayacağım. Öncebi yara bandıyla kapatmayı düşündüm. Olmazsa öyle şeyler deneyeceğimMeme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunuöyle kesebildi
Eşim bugün orda
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.
Bu hafta giremedim kusura bakmayın.
Kayıp düştüm ve kendimi sakatladim. Hala tam oturup kalkamıyorum
Tranva yapma dikkatlı ol sabırlı davranDuymuştum adını ama unuttum şimdi. Yarın bi aşıya götüreyim aşının sıkıntısını da atlatalım da başlayacağım. Öncebi yara bandıyla kapatmayı düşündüm. Olmazsa öyle şeyler deneyeceğim
Çok iyi yapmışsın. Ama benimkine belli olmuyor bazen gündüz uyku dışında hiç istemiyor bazen canı sıkılınca 1 2 fırt alıp gidiyorBende oğlan emedi kızlarıda yavaş yavaş bıraktırdım Küçük kıza sayarak bıraktırdım
İlk gün kaç emzirdiğimi saydım ertesi gün bir eksiği bir eksiği diye diye azaltım
Yerim onu benÇok iyi yapmışsın. Ama benimkine belli olmuyor bazen gündüz uyku dışında hiç istemiyor bazen canı sıkılınca 1 2 fırt alıp gidiyorama gece full
Greyfurt mu o bayılıyorum onaYatagına kahvaltı getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?