Düzenli Evimiz & Hayatımız

Emzirme sıklığını azalta azalta kes canım
Gündüz bazen hiç aramıyor efser ama gece acısını çıkarıyor. Azaltarak kesmek mümkün değil gibi birden kesmeyi düşünüyorum

Gündüz bazen hiç aramıyor efser ama gece acısını çıkarıyor. Azaltarak kesmek mümkün değil gibi birden kesmeyi düşünüyorum
Meme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunu öyle kesebildi

Meme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunu öyle kesebildi bir araştır
Ben oğlumun sevmedigi bir ilac vardi ondan sürmüştüm yanindan bile gecmedi ondan sonra

Meme ucuna sürülüp emesini kesen eczanelerde bazı ürünler va bir araştır yigenim tam bağımlı çoçuğunu öyle kesebildi
Duymuştum adını ama unuttum şimdi. Yarın bi aşıya götüreyim aşının sıkıntısını da atlatalım da başlayacağım. Öncebi yara bandıyla kapatmayı düşündüm. Olmazsa öyle şeyler deneyeceğim

Bende oğlan emedi kızlarıda yavaş yavaş bıraktırdım Küçük kıza sayarak bıraktırdım
İlk gün kaç emzirdiğimi saydım ertesi gün bir eksiği bir eksiği diye diye azaltım
Çok iyi yapmışsın. Ama benimkine belli olmuyor bazen gündüz uyku dışında hiç istemiyor bazen canı sıkılınca 1 2 fırt alıp gidiyor ama gece full

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…