- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Kız yok, o makineye karşı çünkü çok güzel yapıyor cezvede. O yüzden onu etiketledimsurda o kadar kişiyiz sen bi tek bonusa kahve yap teyo.
tamam teyo sağol teyo
Kız yok, o makineye karşı çünkü çok güzel yapıyor cezvede. O yüzden onu etiketledim
Ben 13. Kattayım ev alınınca beni çok korkuttular nasıl yapacaksın diye ne korktum ama eski yapılar gibi degil çamların önü zaten biraz daha fazla olsaymış benim eski evin balkonu mübarekkiz benim tansiyonum ani harekette düşüyor. cam silerken korkuyorumeve biri cam silmeye gelse onun adına da korkarım.
o yüzden fransiz camlar var ya çıkıntılı. en iyisi o ya da firma kendi temizlesintek katlı mustakil olursa da sorun olmaz:)
Oy kıyamam ben sana, ben sadece makinelilerle ekip olabilirim zatenoysa ben de makinede güzel yaparım. senle ekip olabilirdik
Ben 13. Kattayım ev alınınca beni çok korkuttular nasıl yapacaksın diye ne korktum ama eski yapılar gibi degil çamların önü zaten biraz daha fazla olsaymış benim eski evin balkonu mübarek
Zaten elimizde yetiyor cam balkonlarda zaten katlanarak siliniyor fransız camlar balkon gibi aradan giriliyor yerden başlamamış yerden pay verilerek yapılmış
Oy kıyamam ben sana, ben sadece makinelilerle ekip olabilirim zaten
Inşallah olur istediklerinişte bak fransiz cam olmasa silinmezdi.
ama cam balkon da sevmiyorum. ben uğraşmak istemiyorum onlarla
güzel bi bahcem olsun balkon da açık olsun ufak olsun. hatta balkon yatakodasinda olsun
Seni dinleyecek mutayid bulursan banada gönderişte bak fransiz cam olmasa silinmezdi.
ama cam balkon da sevmiyorum. ben uğraşmak istemiyorum onlarla
güzel bi bahcem olsun balkon da açık olsun ufak olsun. hatta balkon yatakodasinda olsun
Bizi saldılar duvara cama gayfe içmişler
Inşallah olur istediklerin
Seni dinleyecek mutayid bulursan banada gönder
Eşim heves etti bir ara o celik evlereeşimin arkadaşının var firması
bide artık çelik evler falan da var ya. eskisi gibi zor değil bunlar
Napayım başganımmmmmmmm iki gözüm
gaz bebe meme kaka yuvarlanıp gidiyoruz
Profil foton tam durumunu izah ediyorNapayım başganımmmmmmmm iki gözüm
gaz bebe meme kaka yuvarlanıp gidiyoruz
Eşim heves etti bir ara o celik evlere
Olsun biz en iyisini dileyelim, oldu oldu, olmadı hamd edip otururuzinşallah teom
olmazsa da standart bi apartman dairesinde de otururum çok katı değilim o konularda
Onu yazlık gibi düşündüaaaa arastirdi o zaman baya. fiyattan dolayi mi vazgeçti peki? aslında güzel bi teknik gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?