Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar akşam oğlan beni çıldırttı uyuturken geri gelemedim. Hiçbir şey yapmadan yattım. En kısa zamanda memeyi bıraktırcam artık
Canım benim küçük doğdu emmedi sonra bir emdi memekolik oldu. Bir yaşına kadar ek gıda sürmedi ağzına meme de meme.
2 yaşına yaklaşınca kademeli azalttım dediklerimi iyi anlıyordu, memede şimdi süt azalmış dolsun diyip bir öğün bir öğün azalttım gün gün. Ya da meme çok yorulmuş dinlensin öyle diyordum. Öyle öyle epey azalttım kestim. Bıraktı iki sene anne memende süt bitti hepsini ben içtim bitirdim deyip söylenirdi

Ya benim de gündüz sık değil ama gece çok sık işte onu da kademeli azaltamam herhalde nego çok zor

Çocuklarımı uyandırma keyfini bir gün tadamadım a dostlarrrr 10 yıldır onlar bizi uyandırıyor 6 da
Benim küçük kız bıraksam 12 ye kadar uyur sabah uyukusunu bebeklikten beri çok seviyor
Diğer ikisi onun tam tersi senin dediğin gibi onlar beni saat beşte uyandıtrıp açım derlerdi çok sinir olurdum gözmü açardım tepemde bekliyolar saat beş oğlum ne yemeği kalk derdi

12 ye kadar uyuyan kızın gece kaçta uyuyor onu de hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…