Çocuklarımı uyandırma keyfini bir gün tadamadım a dostlarrrrOğlan gitti sıra kızda onu uyandırayım
Günaydınnnn hazır mıyız gençlerrrr
Eki Görüntüle 2976820
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
i p e k
@Ysf42
27 aralık ödevi
Kanepe altlarını süpürüp silmek.
Buzdolabı temizlemek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@Sifayildizi
i p e k
@Ysf42
Bugünün maraton saatleri. Herkes kendine uyan saat de başlasın ve madde madde sonucunu yazsın.
İsteyen kendine badi seçebilir. Kertilin efenim
10.00-11.00 arası
11.00-12.00 arası
11.00-13.00 arası
14.00-15.00 arası
19.00-20.00 arası
Efserin hamam varmış ya o paraya erzak alıp hep beraber orda yiyelim bence100 dolara hamam açarız be naptin
Bende de yok kaşarSadece pırasayı kavurup kaşar rendesi koyup kapatıyodum kapağını onu da çok severim.
Kaşarım bitti dün fiyatını görünce sinir oldum almadım
Canım benim küçük doğdu emmedi sonra bir emdi memekolik oldu. Bir yaşına kadar ek gıda sürmedi ağzına meme de meme.Günaydın kızlar akşam oğlan beni çıldırttı uyuturken geri gelemedim. Hiçbir şey yapmadan yattım. En kısa zamanda memeyi bıraktırcam artık
Ya benim de gündüz sık değil ama gece çok sık işte onu da kademeli azaltamam herhalde nego çok zorCanım benim küçük doğdu emmedi sonra bir emdi memekolik oldu. Bir yaşına kadar ek gıda sürmedi ağzına meme de meme.
2 yaşına yaklaşınca kademeli azalttım dediklerimi iyi anlıyordu, memede şimdi süt azalmış dolsun diyip bir öğün bir öğün azalttım gün gün. Ya da meme çok yorulmuş dinlensin öyle diyordum. Öyle öyle epey azalttım kestim. Bıraktı iki sene anne memende süt bitti hepsini ben içtim bitirdim deyip söylenirdi
Dolapta pırasam var benimde nasıl yapayım diye düşünüyorum
Şiveydiz yapınBenimde bana iyi olur muhtemel çoçuklarda yemiyecek birde tavuk izgara yapayım
Ben zetinyağlı yapayım dedim
Dipleme gibi azıcık pirinçmi atsam karar veremedim
Benim küçük kız bıraksam 12 ye kadar uyur sabah uyukusunu bebeklikten beri çok seviyorÇocuklarımı uyandırma keyfini bir gün tadamadım a dostlarrrr10 yıldır onlar bizi uyandırıyor 6 da
Bende 11 de başlarım 1 de biteri p e k ben 10 12 arası yapacağım 1saatte bitiremem
Paça yiyemiyorum sadece şirdanda yemedim görüntüden dolayı kaybediyorAsla yemem sakatat
HoşbuldumGünaydınhoşgeldin nego. Umarım dinlenmek iyi gelmiştir. çamaşır ödevini aldım.
12 ye kadar uyuyan kızın gece kaçta uyuyor onu de heleBenim küçük kız bıraksam 12 ye kadar uyur sabah uyukusunu bebeklikten beri çok seviyor
Diğer ikisi onun tam tersi senin dediğin gibi onlar beni saat beşte uyandıtrıp açım derlerdi çok sinir olurdum gözmü açardım tepemde bekliyolar saat beş oğlum ne yemeği kalk derdi
Düz pırasa pişir işte dostum havuçlu falan, etli kemikli pek leziz oluyorBuna bayılıyorum da daha diyete uygun şeyler düşünüyorum
Gelin greyfurtta sıkarım size ohhhEfserin hamam varmış ya o paraya erzak alıp hep beraber orda yiyelim bence
Onu babası yapıyor arada bir güzel sıcak sıcak yıkıyor, ben kıyamıyorumBaşladı kendi yıkanmaya da arada keseliyorum fırçalıyorum çocuğumu
Gece gündüz fuldu benimkiYa benim de gündüz sık değil ama gece çok sık işte onu da kademeli azaltamam herhalde nego çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?