Kızım on yaşında bebeklikten beri 11:30 12:00 arası yatar diğerleri tavuk gibi 10 dedim yataklar12 ye kadar uyuyan kızın gece kaçta uyuyor onu de hele
Evet emerek uyuyor malesefGece gündüz fuldu benimki
Emerek uyutuyorsan onu bırakırsan emmesi de azalır.
Benim ikiside aynı modelBenim küçük kız bıraksam 12 ye kadar uyur sabah uyukusunu bebeklikten beri çok seviyor
Diğer ikisi onun tam tersi senin dediğin gibi onlar beni saat beşte uyandıtrıp açım derlerdi çok sinir olurdum gözmü açardım tepemde bekliyolar saat beş oğlum ne yemeği kalk derdi
Bende sadece paça severimPaça yiyemiyorum sadece şirdanda yemedim görüntüden dolayı kaybediyor
2 dakika kalmış
Ben portakal alıyım lütfen greyfurt sevmiyorumGelin greyfurtta sıkarım size ohhh
Kahvaltıya tavuk ağır olmazmıBen gidem de tavuk haşlıyam. Kayınvalidem kahvaltıya patatesli tavuklu bişey yapacakmış
Tavuk gibi 10 da mı? O zaman özellikle okul günleri 9 da yattıklarını yazmıyımKızım on yaşında bebeklikten beri 11:30 12:00 arası yatar diğerleri tavuk gibi 10 dedim yataklar
Küçük kıza bu baskiyı yapamadım sanırım vucut saati bu
Bebeken öğlen uykularının hiçbirinin yoktu
Sadece Küçük kızım sabah keyifi hep vardı
Aynılarını bende yaptım kahvaltı üstü çay içiyorum şimdi2 dakika kalmışama başganım
Yatakları topladım çarşaflarımı sirkeledim
Kahvaltı hazıladım
Çamaşır attım hatta çıktı sepete sereceğim
Tekrar çamaşır attım
Bir çayı hak ettim
Valla canım bilmiyorum ki. Çok güzel oluyormuş. Dediği gibi olursa yarın yazarımKahvaltıya tavuk ağır olmazmı
8 de hatta 7 de yatmışlıkları varTavuk gibi 10 da mı? O zaman özellikle okul günleri 9 da yattıklarını yazmıyım
Günaydın hayırlı sabahlar herkese27 aralık ödevi
Kanepe altlarını süpürüp silmek.
Buzdolabı temizlemek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@Sifayildizi
i p e k
@Ysf42
Oğlum halen kazık kadar zart diye odaya girip anne acım diyor bazen diyorum önce günaydımı desen sanki hepmiz bir ayılrız diyorum yok hepimizden önce kalkar kıza kıza hafta sonları 8:30 9:00 indrdik ama saati geldimi acımBenim ikiside aynı modelsabah kalktık namaz kılıcam hemen mutfağa giriyorlar, kuruyemiş verdim de rahatladılar
Yok 10 da yatarlar saat 7:00 ayaktalar küçüken 9:00 yatarlardıTavuk gibi 10 da mı? O zaman özellikle okul günleri 9 da yattıklarını yazmıyım
Daha kahvaktı yapacam ben
İnşallah hafif bir şeydirValla canım bilmiyorum ki. Çok güzel oluyormuş. Dediği gibi olursa yarın yazarım
Aynen bizimkiler de öyle. Nasılsa sabah erken kalkıyorlar neden geç saate kadar otursunlar ki8 de hatta 7 de yatmışlıkları var5 de 6 da kalkınca. Geç yatsalar da aynı saatde kalktıkları için hep erken yatırırım
Büyük 10 a kadar uyumadan durabiliyor artık ama küçük sızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?