Düzenli Evimiz & Hayatımız

12 ye kadar uyuyan kızın gece kaçta uyuyor onu de hele
Kızım on yaşında bebeklikten beri 11:30 12:00 arası yatar diğerleri tavuk gibi 10 dedim yataklar
Küçük kıza bu baskiyı yapamadım sanırım vucut saati bu
Bebeken öğlen uykularının hiçbirinin yoktu
Sadece Küçük kızım sabah keyifi hep vardı

Benim ikiside aynı model sabah kalktık namaz kılıcam hemen mutfağa giriyorlar, kuruyemiş verdim de rahatladılar

Tavuk gibi 10 da mı? O zaman özellikle okul günleri 9 da yattıklarını yazmıyım

Aynılarını bende yaptım kahvaltı üstü çay içiyorum şimdi hadi afiyet olsun

8 de hatta 7 de yatmışlıkları var 5 de 6 da kalkınca. Geç yatsalar da aynı saatde kalktıkları için hep erken yatırırım
Büyük 10 a kadar uyumadan durabiliyor artık ama küçük sızıyor

Benim ikiside aynı model sabah kalktık namaz kılıcam hemen mutfağa giriyorlar, kuruyemiş verdim de rahatladılar
Oğlum halen kazık kadar zart diye odaya girip anne acım diyor bazen diyorum önce günaydımı desen sanki hepmiz bir ayılrız diyorum yok hepimizden önce kalkar kıza kıza hafta sonları 8:30 9:00 indrdik ama saati geldimi acım
Küçükken inad ettim yatım ilk okul cağlarındaydı gözümü açtım başımda oturuyor o zamanda çok vicdan yaptım Efser ne bicim anasın kalk çoçuk bekliyor saat 8:30 geri kaltım

Yok 10 da yatarlar saat 7:00 ayaktalar küçüken 9:00 yatarlardı
Küçük kız asi çıktı biraz hiç dinletemedim
Büyük kız bu konuda çok stemkar bizi saat dokuzda tavuk gibi yatırıyodun ama diye

8 de hatta 7 de yatmışlıkları var 5 de 6 da kalkınca. Geç yatsalar da aynı saatde kalktıkları için hep erken yatırırım
Büyük 10 a kadar uyumadan durabiliyor artık ama küçük sızıyor
Aynen bizimkiler de öyle. Nasılsa sabah erken kalkıyorlar neden geç saate kadar otursunlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…