Acılıyo acılıyoMurat Mutlu Karaduman on Instagram: "🔺Yeni bir uygulamayla karşınızdayım.. “Keşşşkee benim olsaa” diye hasetlenenlere özel - N A Z A R E T - 🔺100e yakın fitne fücur whatsap grubunu bünyesinde barındıran NAZAR ET, anında etki ile içinizi soğutuyor… .
38K likes, 875 comments - gorunmezkaza on August 20, 2021: "🔺Yeni bir uygulamayla karşınızdayım.. “Keşşşkee benim olsaa” diye hasetlenenlere özel - N A Z A R E T - 🔺100e yakın fitne fücur whatsap grubunu bünyesinde barındıran NAZAR ET, anında etki ile içinizi soğutuyor… . . . #reels...www.instagram.com
Kız bu link açılıyomu? Dert edecek şeyimiz var şükür bizde ot değiliz
Ağzımı ayırıp güldüm de sizde gülün dedimAcılıyo acılıyo
Uyular çoçuk nerde beşik nerde ağladımı yok birde bize diyolardıSiz her gece nerde nöbet tutuyonuz acaba
Belki o grup aşağıdaki ziyariçilerdendirAğzımı ayırıp güldüm de sizde gülün dedimama ilk izledim sonra açılmadı sersem şey
Kaç yıl oldu la senle tanışıyoruz hiç bu kadar anlamadığım olmamıştı oyyUyular çoçuk nerde beşik nerde ağladımı yok birde bize diyolardı
Bu sene araya bir göz kattım kokteyl olduKaç yıl oldu la senle tanışıyoruz hiç bu kadar anlamadığım olmamıştı oyy
Gel seni de ben uyutayım koynumdaBeni kim sallasın uyutsun tabi
Bonus yazlıkta tek gözüne okey taşını tutan yaşlı gruplar gibiyiz
Sen ve benkiymetini bil zor yazdım
Allah korusun biz dünyaya civi cakan ekibi olalımSen eğlenirdin biz kanser olurduk dimi
Allah korusun biz dünyaya civi cakan ekibi olalım
Sen anne olunca pek bi yumuşadınGel seni de ben uyutayım koynumda
Uyumadım aklımda bir iki iş var onlar takıldı böyle kaldımSen napıyorsun gece gece ve senEfser gidip uyusanıza
Saat 10 işlemler olur dedi hemşire damlamar var ya göz bebeğini büyüten o biterse beni alacaklarSen sabah mı gidiyon?
Ay valla olsun bitsin artık mahvetti seni bu göz işi ne zamandır bekliyorsunSaat 10 işlemler olur dedi hemşire damlamar var ya göz bebeğini büyüten o biterse beni alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?