- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
3 ayı geçti canım şükür gazı eskisi gibi değil arada bir huysuzlanıyor gaz kaka için ama eskisi gibi krizli değil hamdolsun uyanıyor emiyor bazen geri yatmak İstemiyor tosbikKaç aylık oldu?Gaz sancısı mı var bebişin?
Maşallah canım3 ayı geçti canım şükür gazı eskisi gibi değil arada bir huysuzlanıyor gaz kaka için ama eskisi gibi krizli değil hamdolsun uyanıyor emiyor bazen geri yatmak İstemiyor tosbik
Doktora ya da eczane ye ilaç mı sorsanız jes. Kabızlık düzenini bozuyordur :/İyi ama huzursuz kuzum canımbir gece uyumuyor bir gündüz uyumuyor Kabızlık vart dengem alt üst ama yeter ki sağlıklı olsun valla başka birşey istemiyorum
Bende de var o bazen kaşırken kanstıyorum. Bana zigavusun medicade şampuanı bir de sebamedin anti dandruf iyi gelmişti. Kullandın mı onlardanevet canım mevsimsel
Yavrum yarın kontrolü var zaten bakalım doktor ne diyecek. İlaç derse kullanırız tabiDoktora ya da eczane ye ilaç mı sorsanız jes. Kabızlık düzenini bozuyordur :/
Yok canımm kullanmadım hiçbiriniBende de var o bazen kaşırken kanstıyorum. Bana zigavusun medicade şampuanı bir de sebamedin anti dandruf iyi gelmişti. Kullandın mı onlardan
Benimki de öyle şuan babada evi dolaştırıyorMaşallah canımBizim kızda huysuzluk var bu saatlerde kolik mı diyorum acaba.Evi gezmek istiyor resmen kucakta turlar atıyorum mapushane gibi Tv yi falan inceliyor büyüdü bu cimcime dikkatli bakınıyor.Bana da komik geliyor o hali.Uyuttum beşiğine kattım uyusa bile bu saatte yine kalkıyor. Dünyaya adapte olmaya çalışıyor yavrum galiba
Özelliklede bana demesiBen de bilemedim
Ne var lan t yazsan sende bakar sevinirÖzelliklede bana demesi
Bir Malatya'lıya demesi kan çıkar
senelerdir öyle nasıl kıyayım onaNe var lan t yazsan sende bakar sevinir
senelerdir öyle nasıl kıyayım ona
Bangır bangır bir şey koysakdın tüm beşiklerdeki bebeler
Hacı coolluktan ölmiyek bu saatte
Neyseki yarın ameliyat olacak Allahım onun için çok sevinçliyim kendim için bişey istiyorsam na böyle olayımBangır bangır bir şey koysakdın tüm beşiklerdeki bebelerbazen elin yanlışlıla açkıyor ya soğuk duş etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?