Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aktif Lora 20 lik diş ağrısı berbat hele gomuluyse senelerce çektim aldırdım rahatladim valla dış acile git antibiyotik versinler sonrasında bekletmeden aldır cektigine değmez inan ki
40 yaşındayım 20 lik dişlerimin 2 si duruyor her gittiğimde çekin başıma dert açmayın diyorum bir şeyi yok dursunlar diyorlar hatta ufak bir dolgu bile yaptılar

40 yaşındayım 20 lik dişlerimin 2 si duruyor her gittiğimde çekin başıma dert açmayın diyorum bir şeyi yok dursunlar diyorlar hatta ufak bir dolgu bile yaptılar
Şanslı kesimdesin o zaman cnm ben devlette sıra beklerken çekmediğim kalmadı hatırlamak bile istemiyorum o günleri

Geçmiş olsun benim de bir yakının burda ünüversite diş hastanesi olmadığı zamanlar memleket memleket gezdi aldırmak için elbet kolay değildir
S
Sağol canım degildi valla sonunda yine özel muaneyede çektirdm hiç de zorluk yaşamadım sonrasında bu kadar beklemiyordum yazılanlara karşı
Devlette hala sıra gelecek bekle Allah bekle

Canlarım günaydın harika bir cumartesi oluyor

Kv kp ilerde tv izliyor ben de mutfağa attım kendimi dip köşe içimde aradığım cevher kaynanamın gelmesiyle ortaya çıktı ahaha Mutfağın lavabosu tıkanmış 2 açıcı ile zor açıldı

Hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum

Evet ödevler tamamlandı
Yemek ocağa kondu
Ev supuruldu havalandı
Klozet lavabo silindi
Bulaşık makinesi çalıştirildi

Sanırım bu akşam yine Dip köşe mutfaktan baslicam haftalık temzlige bakalm kafamda oturmadı daha
Haftalık zamanı geldi yarın da hava güneşli duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…