- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
8 ocak ödevi
Banyo dolabı varsa düzenlemek
Mutfakta temizlik malzemeleri koyduğumuz yeri silmek
Kapı kollarını silmek
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
Selizay
GeldimEfser Nerdesin sen akşamdan beri yoksun?
40 yaşındayım 20 lik dişlerimin 2 si duruyor her gittiğimde çekin başıma dert açmayın diyorum bir şeyi yok dursunlar diyorlar hatta ufak bir dolgu bile yaptılarAktif Lora 20 lik diş ağrısı berbat hele gomuluyse senelerce çektim aldırdım rahatladim valla dış acile git antibiyotik versinler sonrasında bekletmeden aldır cektigine değmez inan ki
Ayyy kuzum geçmiş olsunDisim fena ya hicbisey yapamiyorum hic keyfim yok
Teyocum nasıl bu kadar erken uyanıyorsunuz ya?Günaydın kızlar
Büyrün benim
Şanslı kesimdesin o zaman cnm ben devlette sıra beklerken çekmediğim kalmadı40 yaşındayım 20 lik dişlerimin 2 si duruyor her gittiğimde çekin başıma dert açmayın diyorum bir şeyi yok dursunlar diyorlar hatta ufak bir dolgu bile yaptılar
Geçmiş olsun benim de bir yakının burda ünüversite diş hastanesi olmadığı zamanlar memleket memleket gezdi aldırmak için elbet kolay değildirŞanslı kesimdesin o zaman cnm ben devlette sıra beklerken çekmediğim kalmadıhatırlamak bile istemiyorum o günleri
SGeçmiş olsun benim de bir yakının burda ünüversite diş hastanesi olmadığı zamanlar memleket memleket gezdi aldırmak için elbet kolay değildir
sınav görevim var canım ,yoksa ben nerdeee erken uyanmak nerdeTeyocum nasıl bu kadar erken uyanıyorsunuz ya?Dün gece 4 te uyuyup daha yeni uyandım
Ah bugün AÖF sınavları var. Ozaman sen ya öğretmensin yada polissınav görevim var canım ,yoksa ben nerdeee erken uyanmak nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?