- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.098
- 598
Zor ama güzel canım. Ömür boyu ders çalışmak zorundayızOow akademisyen kadınlar her zaman ilgimi çekmiştir
Geçmiş olsun bununla tıkanmış yavru çok korkuyo insan. Geçmiş ya şükür moralini toparlamaya çalış.Kızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
Sağol canımGeçmiş olsun bununla tıkanmış yavru çok korkuyo insan. Geçmiş şükür moralini toparlamaya çalış.
İshali nasıl oldu?
Sağol canım.❤Çok geçmiş olsun canım
Daha da düzelicek inşallahSağol canımküçücük yavru elinde o an boğuluyor gibi.Oğlumda da yaşadık neredeyse aynı sahneler şükür evde atlattık.Oğlanı hastaneye yetiştirmiştik eşim ayakkabısız bi şekilde evden fırladı hastaneye. Çocuklarım çok kustuğu için böyle oluyor galiba.Ishali toparlıyor gibi kakada yeşil renk azaldı hergün yediklerimi yazıp takibe aldım.
Çok teşekkür ederimBeyaz sabunu rendele onunla telle eski haline dönüyor.
Amin İnşallah canım.Daha da düzelicek inşallah
Ne güzel teyocan. Hayalimdi birkaç yıl öncesine kadar. Çok uğraştım dil sınavını geçemedim. En sonunda pes ettim.Zor ama güzel canım. Ömür boyu ders çalışmak zorundayız
keşke pes etmeseymişsin canımNe güzel teyocan. Hayalimdi birkaç yıl öncesine kadar. Çok uğraştım dil sınavını geçemedim. En sonunda pes ettim.
Çok geçmiş olsun canımSağol canımküçücük yavru elinde o an boğuluyor gibi.Oğlumda da yaşadık neredeyse aynı sahneler şükür evde atlattık.Oğlanı hastaneye yetiştirmiştik eşim ayakkabısız bi şekilde evden fırladı hastaneye. Çocuklarım çok kustuğu için böyle oluyor galiba.Ishali toparlıyor gibi kakada yeşil renk azaldı hergün yediklerimi yazıp takibe aldım.
Yoğunum bebiş gelicem inşallahNego gadını nerdesin? Seni görmemek için bi sürem var daaa aşıyorum şu an onuNego
Açıkta kalan bir takım yerlerin olmuş cınımNego Rüyamda diyete başlıyorum artık beni de listeye ekle diyodun
Tersine çıkar yorumlanır düşüncesiyle afiyet olsun kardeşim demek istiyorum haftasonu kahvaltın için
Muhtemelen ileride çok pişman olacağım ama psikolojim iyice bozulmuştu. Sınavı geçemiyordum, mesleğimle ilgili iş de bulamıyordum. Tam beş yıl uğraştım. Sıkıntı ben de herhalde dedim en son. Sonra da bir çağrı merkezinde işe girdim. Bebek olunca da çıkışım verildi. :/keşke pes etmeseymişsin canım
Kıyamam ya nasıl korkmuşsunKızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
Geçmiş olsun. Çok korkmuşsunuz.Kızlar bebeğime ilacını verirken kusmuğu boğazına kaçtı çok kötü olduk stresli saniyeler yaşadık.Sırtına vurdum ters çevirdim hafif salladım oradan oraya tekrar sırtına vurdum yok çocuk tam olarak kendine gelemiyor.Kaptım yukarı kaçtım Allah ım kv de kucağında dizlerinin üzerinde ters çevirdi sırtına vurdu.Kustu bi güzel sonunda çıkardı tabi benim elim ayağım titredi resmen gözyaşlarım döküldü Allah ım sen kimseyi evladıyla imtihan etme.aminGüneşli hava miss ama benim bütün moral gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?