- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
GünaydınGünaydın , sağlıklı ,pozitif enerjili bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 2984989
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Yağmur var kar yokBurda da kar yağıyor geceden
GunaydinGünaydın , sağlıklı ,pozitif enerjili bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 2984989
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
O da iyi berekettir sonuçta yağsın da sağlık ocağına geldim çok yağmamış ya ama hava öyle güzel yumuşak ki dur sana geçen bahsettiğim sarmaşığı atayım doğalgaz borusuna sarıldığı için kuruyanYağmur var kar yok
Sıfır çicek bilgimle o orda olmaz kiO da iyi berekettir sonuçta yağsın da sağlık ocağına geldim çok yağmamış ya ama hava öyle güzel yumuşak ki dur sana geçen bahsettiğim sarmaşığı atayım doğalgaz borusuna sarıldığı için kuruyan
Eki Görüntüle 2985009
Bilmem bir sorumlu yada bir hemşireye durumu izah etsen.Ne diyorsun kapıp götüreyim mi sarmaşığıEfser sarmaşık dedik ama şimdi bonusla nego o sarmaşık değil diyormuş
Camın önüne koymuş birisi daha da kaldırmamışlar o da yazın kaloriferler yanmazken boruya dolanıyor kışın sıcaktan kuruyor çünkü iki kere dolanmış belli kuruyan dallardanSıfır çicek bilgimle o orda olmaz ki
Annemin deyişiyle hayvana yazık
Bilmem bir sorumlu yada bir heşireye durumu izah etsen.
En azından iyleştirip bir fidesinide size geri getireyim desen.
Peki manyak mı bunlar budamıyolar zavallıyıCamın önüne koymuş birisi daha da kaldırmamışlar o da yazın kaloriferler yanmazken boruya dolanıyor kışın sıcaktan kuruyor çünkü iki kere dolanmış belli kuruyan dallardan
5 seneye yakındır burdayım hep böyle gördüğümden beri bu çiçeğiPeki manyak mı bunlar budamıyolar zavallıyı
Kışın bilerek öldürmüş oluyolar ya5 seneye yakındır burdayım hep böyle gördüğümden beri bu çiçeği
Yok canım yazın burda olmuyoruz bi de hasta filan da olmuyoruz öyle hiç görmedim genelde kışın bu halini görüyorumHep gördüğümüz bi sarmaşık gibi sanki mum çiçeği falan olsa onun yaprağı böyle büyük olmuyo 2.resimde büyük yaprak.
Adını falan bilmiyorum çiçek açarken gördün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?