Bence ayrılmışErgenus aşık olmuş
Migren değilse bulantı yapmıyordur ve kaçmıyordur:)Bi kere bilmem ki başım tuttuğunda iştahım kaçsın
Ben değilim biliyorsunBen artık yaptıklarımı yazacağım
Lütfen nazar eden ziyaretçilerimizi dışarı alalım artık
Ayy ben de birşey dediğime pişman oluyorum. Öyle çok soru soruyor sinirleniyorum. Sanki ben olay yeri inceleme ekibiyim.Eşimle iletişime geçmek çok zor
Alt üst ikili piriz nerde diye sordum ne yacaksın ?niye istiyorsun ? Nerede kullanakcaksın ? O öyle olur mu?
Sanki dersin kenedi süyikasti zanılısıyım
İkili pirizle ne yapabilirimAyy ben de birşey dediğime pişman oluyorum. Öyle çok soru soruyor sinirleniyorum. Sanki ben olay yeri inceleme ekibiyim.
Canım ya yok mu çözümü, gerçekten çok üzücü ve can sıkıcıİyi aksamlar kizlar
Bu ara pek bir sey yapamıyorum ders ve mutfagi toplama dışında
Bugün yine yagmur suyu girdi odaya birsürü.
Ustayı getiremedik bi türlü gönlü olmadı beyefendininyarin insallah gelcek su is bi cozulse de kurtulsam
Dua edin banakac gundur cebellestigim seye bak ya
Düydugum en ilginç şeyİyi aksamlar kizlar
Bu ara pek bir sey yapamıyorum ders ve mutfagi toplama dışında
Bugün yine yagmur suyu girdi odaya birsürü.
Ustayı getiremedik bi türlü gönlü olmadı beyefendininyarin insallah gelcek su is bi cozulse de kurtulsam
Dua edin banakac gundur cebellestigim seye bak ya
Canim burda usta yok sorun orda.. bi tane bulduk anca.Canım ya yok mu çözümü, gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı
Bir cihazla bakıyorlar sanırım, sızıntı nerde diye. Taşınmak en iyi ihtimalle bile 10bin masraf. Rabbim feraha çıkarsın inşallah.Canim burda usta yok sorun orda.. bi tane bulduk anca.
Duvarı delcekler bakalim komsunun da olmus gecen yil. o kismi yapmislar bu sefer de baska kisim patlamis..
Neyse negatif dusunmuyorum insallah hallolcak
Evden cikardim da iste burda kiralar 3000 4000 arasi. Cep yakiyo gercekten
Duvardan geliyo canim.Düydugum en ilginç şeyburda sağnak var 2 cemde dışarı bakıyor düşünüyorum burdan nasıl su alsın diye
Ustaların önerileri ne?
Sizin binada hangi daireler böyle oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?