Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin için bunu yapacağım ömrü hayatımda bir ilk olacak ayak kremi

hani yohum ben hoş etiketlesen de yapamıyoruz ki bebe den fırsat yok.Ben bakımlı olmayı çok severim yani severdim Bu bebeyi bi büyütsem inş.eski halime döneceğim tarzımı da değiştircem.Umarım bunlar hayal olmaz. 60 kiloya düşmüşüm sudem34 sakın kilo endeksin şu kadar falan deme bugün eşim yüzün uzamış dedi.

Merhaba. Birkaç gündür mesajları okuyup, bildirim yapamadım. Uzak kaldım biraz. Umarım herkes iyidir.

Günlük bildirim yapmayınca günümün çok verimsiz geçtiğini farkettim. Her akşam bildirim yapmaya çalışacağım. Bugün;
Yatağın alezini çıkardım,
Nevresimi değiştirdim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızımı hava almaya çıkardım biraz,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımın tadımlığını hazırladım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Fırını detaylı sildim,
Fasülye ıslattım,
Bulaşık süngerini ve mutfak bezini çamaşır suyuna koydum.

Bugün bakım günüydü ama günlerdir duş bile alamadım. Bakım günlerinde çok hevesleniyorum ama bir şey yapamıyorum. Yüzümü tonikledim nemlendirdim sadece az önce.

Sana denk birisinin dedisini kodusunu edek
Saricivcivcikcik neydir a
caba dersleri töreli çalışacam deyirdi sabah
Evet ders temizlik kombinasyonu yapcam demistim ders kismi cok hos oldu ama temizlik kismi sadece bulasik makinesini yerlestirip camasir asmakla kaldi toz alamadim
Bıyıklarım pala remzi gibi oldu bi bakim gunu iyi olurdu ama saat 12 bucuk olmus artik cok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…