Bakıcam dur epeydir film izlemiyorumnetflikşten ac negom
Ben kıskanmaktan çok sinir oluyorumYa sev ya satı izledikçe kıskanıyorummmmm
Bu konuda çok dertliyim ev bir türlü temiz durmuyor üstelik öğrenciyim ders çalışmam gerek ancak yapmak istemiyorum.ÖNEMLİ : Aktif olmayanları etiket listesine eklemiyorum artık. Onlar etiketsiz olarak sayfayı takip edebilirler
Daha önceden üye olup ve benim tanıdığım üyeler lütfen kendini bana özelden tanıtsın,yoksa listeye eklemeyeceğim. Nick değişimi yapanlarda aynı şekilde.
Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmayacağım.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
A ha ha aynen öyle bakıyorumBen kıskanmaktan çok sinir oluyorumYayla gibi evlere aaaa çok küçük misafirlerimizi nerede ağırlayacağız diyorlar gerinip gerinip bi vurcan ağzına
İyi canım sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız
İyi çok şükür. Annemlerdeydim bugün anca bakıyorum kkya :)İyi canım sen nasılsın
Mercimek köftesi + turşuMenüde ne var
İyi eşim de işte yarın, müsaitimMercimek köftesi + turşu
Yoğurtlu havuç tarator
Gelin pastası
Şekerpare
Poğaça
Börek
Bu süreçte mecbur olmadıkça misafir gelmese keşke. Bebiş de ondan huysuzlanmıştır. Uyanana kadar uyu canımİyi geceler kızlar..Misafirlerim vardı nohut suya katmıştım geceden süt olsun diye çokça katıp buzluğa atacaktım onu pişirdim.Tavuk patates fırında yaptım pilav, salata, turşuda indirdik yendi.Ama kız biran olsun gözünü kırpmadı beni mahvetti. Çok ses oldu huzursuzdu uyuyamadı tabi resmen eziyet etti bize yeni uyudu inş.geceyi uykusunu alarak geçirir.Hava burada da epeyce soğuk yağış var.
Yine uyandı canım anlayamıyorum bi kaç gündür aşırı huzursuz emmiyoda memede ağlıyor hep atak zamanı mı anlamış değilim çok zor bi bebekBu süreçte mecbur olmadıkça misafir gelmese keşke. Bebiş de ondan huysuzlanmıştır. Uyanana kadar uyu canım
Bu çok güzel yaGel kuzummm
Evet ya durduk yere neşe veriyor insanaBu çok güzel ya
Merhaba ben görmemişİyi geceler ❤
Kar yağdı bembeyaz olmuş her yer
Görmemiş değiliz ama 2 sene de bir yağıyor seviniyoruz işte
Merhaba ben görmemiş
Ay şimdi baktım çok güzelllBu yağış dalgasında bir miktar nasibini alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?