- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Selammmm
kk birinci noteri C Capanin Gururu Teyom Çalamadınız mı küreyi ne olacak şimdi yatış iptal mi
caktirma sessizce sarı bezi al eline levo.
ben pencere önündeki tozları almaya gidiyom
Mutfakta lavabo altı akıtmış. Heryer ıslak. Çeşmeyi her açtığımda akıtıyor. Dokunamadım. Bugün tamirci gelecek.
Mutfaklar toplandı mısın,toplamadan yatmak yok
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Nereye gidiyoosuun?Günaydın canlarım, sabah kalktım, kahvaltımı yaptım, duşa girdim, valizimde son rötüşleri yaptım, toparlandım. Tam çıkmaya hazırlanıyordum ki o da neUçuşum iptal olmuş hava muhalefeti nedeniyle oturdum kaldım totomun üstüne, hiçbir şey yapasım yok adeta boşluktayım dercesine
İstanbula gidiyordum tatil içinNereye gidiyoosuun?Hava çok kötü ya bizim burada, arabayı bile çıkaramıyoruz
Ayyyy düzelir inşallahİstanbula gidiyordum tatil için
Ben de çamaşır sermeyecaktirma sessizce sarı bezi al eline levo.
ben pencere önündeki tozları almaya gidiyom
Yarın yağış görünüyor, gelebilecekler miTünaydın kızlaryarın misafirim var, maraton başlasınnnn
Ayy çok üzüldüm canım. Ne olacak peki. Başka gün açılırsa gidebilecek misinGünaydın canlarım, sabah kalktım, kahvaltımı yaptım, duşa girdim, valizimde son rötüşleri yaptım, toparlandım. Tam çıkmaya hazırlanıyordum ki o da neUçuşum iptal olmuş hava muhalefeti nedeniyle oturdum kaldım totomun üstüne, hiçbir şey yapasım yok adeta boşluktayım dercesine
Haftaya cumartesi giderim artık, haftaiçi full kar gösteriyorAyy çok üzüldüm canım. Ne olacak peki. Başka gün açılırsa gidebilecek misin
Bir ölü anıldığında rahmet istiyormuş derler.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inş.Annemin hava makinesini getirmiştim ventolini varmış içinde tarihi geçmiş.
Yetmedi nefesi Rabbim izin vermedi.
GelirlerYarın yağış görünüyor, gelebilecekler mi
Menüde ne varTüm ev silindi, süpürüldü, toz alındı.
Tuvalet, banyo yıkandı, silindi, süpürüldü.
Aynalar patlatıldı
Akşam yemeği yapıldı.
Şimdi çay içiyorum
Biraz dinlenip yarınki ikramlıklar için ön hazırlık yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?