Yıpranan karışmasın diye bütün seriyi aynı anda aç.Denerim atarken çok dikat etmeme rağmen tek çok çıkar
Eşimde alırken toplu alıyor o yüzden çiftler aynı olur ben bazen şikayet ederim yıpranan yıpranmayan çok karışıyor diye dediğin gibi eğer kaybolunca eşleştiriyorum
İki gündür düzenim şaştıSen sabah erken uyanmiyor musun bu saate niye kaldın?
Bazen gozden kaçmış çiftli yıkanan oluyor ozellkle eşimin içiçe sokar atar sepeete hergun çıkarır iş başı ayrı eve gelirken ayrı giyer öyle de oluyor ben fark göremedim açıkçası ama diğer deneyen, benim gibi şans eseri makineden öyle çıkan varsa bende merak ettimSabah kızlar gelince onlara da sormak lazım.
Belki deneyen vardır.
Yıpranan karışmasın diye bütün seriyi aynı anda aç.o eskiyince yeni seriye
Sağlıklı beslenme devam mı ?
Çok dikkat ettiğim dönemlerde kaybettim etmedim yine kaybetim aklıma farketmeden süpürgemi çekiyorum yok bulamadım torbaları denemedim ne bileyim uzun süre bekliyor bir köşede sonra atıyorumÇoraplari makinem yutmadi hiç Allah'tan ama kaybetyiysem ve bulamiyosam atıyorum
Sinir olurum tekli çoraba
Seanstan kastın diyetisyen randevusu mu?
Yok kuzum gecen bir seyans aldımkiloyla ilgili sanırım bende bu biraz piskolojik kendimle inatlaşıyorum onu aşmam lazım
Yok kuzum theta healing seansı kısacası bilinç altı temizlik gibi bir seansdıSeanstan kastın diyetisyen randevusu mu?
Karbonhidrat silme seansları mi bir arkadaş da yaptırmıştı sankiYok kuzum theta healing seyansı kısacası bilinç altı temizlik gibi bir seyansdı
Kendimle çalışmam lazım
Onuda uyguladıKarbonhidrat silme seansları mi bir arkadaş da yaptırmıştı sanki
11:30 evde olur
Geçen ay abimlere 1000 tl gelmişti470 lira geldi elektirik bir miktar düşürebilmişiz kullanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?